GENİŞ KATILIM

Cami kubbesinde tehlikeli çalışma Cami kubbesinde tehlikeli çalışma

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu ve il protokolü öncülüğündeki grup, ellerinde meşaleler ve Türk bayrakları ile 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında bir araya geldi. Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında başlayan yürüyüş, Atatürk Bulvarı, Ankara Caddesi ve Zafer Caddesinden tekrar meydanımıza kadar Şanlı bayrağımız ve meşaleler ile yürüyüş tamamlandı. Mehter Takımı öncülüğü ile devam eden yürüyüşe binlerce vatandaşımız eşlik etti.

 

AFRİN ZAFERİNİ HEDİYE EDENLERE TEŞEKKÜR

Mesele vatan, bayrak, ezan olduğu zaman Kırıkkale halkının kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını ifade eden Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı´nda her zaman Kırıkkaleliler hiç tereddüt etmeden biz hazırız dediler. Nüfusuna oranla en fazla şehit veren illerden biri olan Kırıkkale, bugün de vatanına, milletine, ezanına, bayrağına ne kadar sahip çıktığını gösterdi. Bugünün çok özel bir anlamı var. Bugün sadece Çanakkale Zaferi´ni, şehitler günümüzü değil, Afrin zaferimizi de kutuluyoruz. Kahraman askerimiz bize bugün Afrin zaferini de hediye etti. Allah onlardan da razı olsun. Allah onların ayağına taş değdirmesin. Programa katılan vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Kırıkkale bugün bambaşkaydı” ifadesini kullandı.

 

KIRIKKALELİ OLDUĞUMLA GURUR DUYUYORUM

Birlik ve beraberliğin sergilendiği Fener Alayı yürüyüşünde Belediye Başkanı Saygılı, “Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz fener alayı yürüyüşümüzün bu yıl 3´ncüsü gerçekleştirildi. Bu anlamlı günde vatandaşlarımız başta olmak üzere katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bu yürüyüşümüz önümüzdeki yıllarda da devam edecek. Bir daha söylemek istiyorum Kırıkkaleli olduğumla gurur duyuyorum´ dedi.