PARTİMİZE BÜYÜK BİR TEVECCÜH GÖSTERİLİYOR

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi) Kurucu İl Başkanı İsmail Oğuz Karakuş, Kaletepe Mahallesi´nde esnafları ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti. Partisine diğer illerde olduğu gibi Kırıkkale´de de büyük bir teveccüh olduğunu söyleyen Başkan Karakuş, “Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımız bizi bağrına basıyor. Hamdolsun her yerde sıcak bir şekilde karşılanıyoruz. Hiçbir olaya ve hiç bir kişiye partizanca bakmıyoruz”

 

KAPIMIZ HERKESE AÇIK

Kimseye karşı bir önyargılarının olmadığını söyleyen Başkan Karakuş, “Hepimiz kardeşiz sadece hizmet etmek istediğimiz kurumlar ayrı. İyi yapanın, doğru yapanın her zaman yanındayız. Kapımız sonuna kadar herkese açık. Bizim aziz milletimize hizmet etmekten başka bir gayemiz yok. Kırıkkale halkına ve bize kapısını açan herkese sonsuz teşekkürler” diye konuştu.

 

KIRIKKALE´Yİ KARIŞ KARIŞ GEZECEĞİZ

Trafik kazası anında ilk yardım nasıl olmalıdır? Trafik kazası anında ilk yardım nasıl olmalıdır?

Her gün bir mahalleyi ziyaret edeceklerinin sözünü de veren Başkan Karakuş, pandemiden dolayı 7 kişilik gruplar halinde gezdiklerini belirterek, “Biz bugün Kaletepe Mahallesi´ndeyiz yarın Bağlarbaşı Mahallesi´ndeyiz. Kırıkkale´yi karış karış gezerek halkın sorunlarını dinleyip, genel merkezimize ileteceğiz. Genel Başkanımız Sn.Ali Babacan´ın selamlarını iletip, hatırlarını soruyoruz , Devamızı anlatıyoruz. Bize destek veren ve vermeyen herkese teşekkür ederim” dedi. Ziyaretlere İl Başkanı Karakuş´un yanı sıra yönetimde katıldı. Haber: Kenan Kuzucu