KIRIKKALE’DE BUGÜN HANGİ ECZANELER NÖBETÇİ 20 NİSAN 2024 KIRIKKALE’DE BUGÜN HANGİ ECZANELER NÖBETÇİ 20 NİSAN 2024


 

 

Kırıkkale´de göreve başlığı günden bugüne kadar başarılı çalışmalara imza atan Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, ‘Kırıkkale bizim evimizdir, evimiz için en iyi şekilde çalışmayı sergiliyoruz´ dedi.

                             

BAŞARILI ÇALIŞMALARA İMZA ATIYOR

Akademik eğitim ve öğretim alanında çeşitli çalışmalara imza atan Kırıkkale Üniversitesi, Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, Gazetemiz İmtiyaz Sahipleri Sırrı Zengin ve Cengiz Selci´yi makamında ziyaret etti. Nezaket ziyaretinde bulunan Rektör Aslan, göreve gelmesiyle birlikte de, bünyesinde bulundurduğu öğrencileri hayallerine kavuşturmak amacıyla eğitim ve öğretimde başarılı çalışmalara imza atıyor.

 

EN İYİ ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ

Göreve başlayalı 6 ay olduğunu ve Kırıkkale´yi kendi evi gibi gördüğünü söyleyen Aslan, “Evimiz için en iyi şekilde çalışmayı sergiliyoruz. Üniversite olarak akademik çalışmaları artırma anlamında hem de sektörü hareketlendirmek anlamında hem de uluslararası olarak güçlenme anlamında başlangıçta koyduğumuz hedefler doğrultusunda yürüyoruz. Oluşturmuş olduğumuz proje koordinasyon merkezi vasıtasıyla, şuanda en önemli çalışmalarımızdan bir tanesi TÜBİTAK´ın girişimcilik ve yenilikçilik anlamında bir endeksi vardı”

 

TÜBİTAK HEDEFİ İLK 50´YE GİRMEK

Önümüzdeki 2021´de bu endekse girmek için çaba sarf edeceklerini dile getiren Aslan, “Türkiye´de ki bütün üniversiteler buraya başvuru yapacak ve TÜBİTAK ilk 50´ye girenleri açıklıyor. Bizim hedefimiz de bu 50´nin içine girmektir. Sektörle bağlantılarımız devam ediyor. Proje bazlı çalışmalarımızı sahada yürütüyoruz. Önümüzdeki günlerde 6-7 önemli sanayi kuruluşumuzla protokol imzalayıp, Kırıkkale´de çalışmalara başlayacağız” dedi. Haber: Emel Selci