KARA YÖENTİMİNDE ÇALIŞIYORLAR;

Kırıkkale Büyük Anadoluspor Tff 3.lig 4.grupta mücadele edecek olan takım Teknik Direktör Hasan Basri Kara yönetiminde çalışmalara devam ediyor. İdmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından top kapma, topla koşu, yakın pas ve taktik ağırlıklı pas çalışmaları gerçekleştirdi.

Yahşihan ilçe Nüfus Müdürlüğü hafta sonu açık olacak Yahşihan ilçe Nüfus Müdürlüğü hafta sonu açık olacak

 

KIRIKKALESPOR BÜYÜK BİR CAMİA

Kırıkkale Büyük Anadoluspor Teknik Direktörü Hasan Basri Kara,  yönetiminde çalışmalarına devam eden kırmızı lacivertli ekip günde çift antrenmanla çalışmalarına devam ediyor.  Transfer konusunda yönetiminin çalışmalarını sürdürdüğünü ve en kısa sürede tamamlanacağını ifade eden Kara, “Kırıkkalespor büyük bir camia. Biz bu şehrin dinamiklerine, bu şehrin yapısına, güveniyoruz” dedi.

 

FORMA KAPMA YARIŞI VAR

Erdoğan, sıkıntısız bir kamp dönemi geçirdiklerini ve futbolcuların her geçen gün tempolarını artırdığını söyleyen Teknik Direktör Hasan Basri Kara, “Yeni sezonda keyifli bir futbol izletmeyi arzuluyoruz. Futbolcularım formayı kapmak için gerçekten iyi niyetli çalışıyorlar. Hepsi çok karakterli oyuncular hepsinden çok memnunum. İnşallah hem kendileri keyif alır hem de izleyenlere keyif veren futbol izleteceğiz' diye konuştu.