GÜZEL SOHBET

Keskin Kaymakamı Muammer Köken´i  ziyaret edilerek ilçe kültürü, Keskin´i turizme kazandırmak ve yapılabilecek projeler adına güzel bir sohbet oldu. Ardından Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım ziyaret edildi. Belediye çalışmaları hakkında güzel bir sohbet oldu. Ak Parti İlçe Başkanı Halim Bulut  ziyaret edilerek Keskin konulu güzel bir sohbet gerçekleşti.

 

Işıklar Köyü’nde ‘yağmur duası’ edildi Işıklar Köyü’nde ‘yağmur duası’ edildi

SERİ ZİYARETLER

Ziyaretlere devam eden 1877 Keskinliler Derneği Yönetimi Hastane Müdürü Hacı Mehmet Türe, Aile Hekimi Engin Gençay, öğretmen evi müdürü Murat Özsoy, Eczacı Murat Yalçın ve Keskin esnaflarından Alaattin Kavlak  ziyaret edilerek Keskin konulu güzel bir sohbet oldu.

 

İVME KAZANACAk

1877 Keskinliler Dernek Başkanı Ömer Yağlı, Misafirperverliklerinden dolayı, Kaymakam Muammer Köken´e, Belediye Başkanı Dede Yıldırım´A, Ak Parti İlçe Başkanı Halim Bulut´a Yönetim Kurulu adına Teşekkür ederiz etti. Yağlı, bu tür ziyaretlerin devam edeceği vurgusu yaptı. Dernek olarak sosyal ve kültürel çalışmalara ivme kazandırmak için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini ifade etti.