Keskin´deki meslek lisesinin birincilik gururu

 

Kırıkkale´nin Keskin ilçesinde İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birincilik gururu yaşıyor. Okulda öğrenciler tarafından düzenlenen çeşitli etkinlikler ve okul yönetiminin başarılı çalışmaları meyvesini verdi.

 

Tokat Merkezli Deprem Kırıkkale'de Hissedildi Tokat Merkezli Deprem Kırıkkale'de Hissedildi

DEĞERLENDİRMEYE TABİ TUTULDU

Okul Müdürü Harun Bahçepınar, okullarının “Eğitim Ortamları ve Alt Yapı Kategorisinde” birinci olarak seçildiğini bildirdi. Bahçepınar yaptığı açıklamada, “Mesleki Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından yapılan performans değerlendirme raporu açıkladı. Okullar 6 kategoriye göre değerlendirmeye tabi tutuldu. Açıklanan rapora göre okulumuz Keskin İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi “Eğitim Öğretim Ortamları ve Alt Yapı Kategorisinde” birinci olmuştur.” dedi.

 

GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ

Okul yönetimi, öğretmenler ve öğrenciler olarak büyük sevinç yaşadıklarını aktaran Bahçepınar, şunları kaydetti: “Öğrencilerimizin başarılarını artırmak ve onları daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz. Onlar bizim geleceğimiz. Okulumuz öğrencileri Erasmus Projesi ve Yeni Doğan Çocuk Sağlığı Projeleriyle Macaristan´da staj yapma imkanı buldu. Ayrıca, 'Sağlıklı Nesil' adıyla okuldaki etkinliklerimizi de duyurma fırsatımız oldu. Bu ve buna benzer tüm çalışmalarımızın sonucunda elde ettiğimiz birincilik derecesi bizleri daha da motive etti. Öğrencilerimizin başarılarını artıracak yeni çalışmalarımızı öğretmen arkadaşlarımızla hız kesmeden devam ettiriyoruz” dedi. Haber: Ahmet Özhan