Keskin´de sorunlar çözüm buluyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın talimatlarıyla Keskin ilçesinin sorunlarının bir bir giderildiğini belirten Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, 2021 yılında ilçenin doğalgazla tanışacağını vurguladı. İlçenin kanalizasyon ihalesinin de yapıldığını belirten Başkan Yıldırım, çalışmaların kısa zamanda tamamlanacağını söyledi.

Kırıkkale’de haşereler ilaçlanıyor Kırıkkale’de haşereler ilaçlanıyor

İLÇEMİZE YENİ ARAÇLAR KAZANDIRILDI

Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, ilçede sürdürdükleri çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Başkan Yıldırım “2 Haziran 2019 Yerel Seçimlerde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın talimatı ile İlçemizin eksiklikleri konusunda ilgilenilmesini söyleyerek filomuzda eksik olan araçları tedarik edilmesi, Su isale hattında yaşamış olduğumuz sorunlar ve Doğalgaz getirilmesi hususunda Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum´a verdiği talimat ile ilçemize Kazıcı-Yükleyici, Yol Süpürme Aracı ve Çöp Toplama Aracı hibe edilmiştir. Ayrıca su isale hattında yaşamış olduğumuz sorun giderilmiştir” ifadesini kullandı.

MİLLET BAHÇESİ VE KÜLTÜR PARKI ÇALIŞMASI

Başkan Yıldırım “AK Parti Kırıkkale Milletvekilimiz Ramazan Can ile BOTAŞ Genel Müdürü Sayın Burhan Özcan´ı ziyarette bulunduk. Doğalgaz çalışmaları için 2020 yılının ilk yarısından itibaren çalışmalara başlanıp, 2021 yılında ilçemiz tamamen doğalgaza kavuşmuş olacaktır. Güneş Enerjisi Paneli, Millet Bahçesi ve Kültür Parkı için çalışmalarımız devam ediyor. Bunların yanı sıra ilçemiz kanalizasyon ihalesi yapılmıştır. Bu süre zarfı içerisinde gece gündüz demeden sorunlarımızda hep yanımızda olan yardımlarını esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi. Haber: Ayşe Soysal