Vatandaşların ibadetlerini temiz ve rahat bir ortamda gerçekleştirebilmesi için  Keskin İlçe Müftülüğü´nün talebi doğrultusunda Hayriye Cami´nde temizlik çalışması gerçekleştirdi.

 

GENİŞ ÇAPLI TEMİZLİK

Kırıkkale'de öğrenciler kendi masa ve sıralarını üretiyor Kırıkkale'de öğrenciler kendi masa ve sıralarını üretiyor

Keskin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında cami içindeki halıların süpürülüp yıkanması, kapı, cam ve tespihliklerin silinmesi, minber temizliği, ayakkabılıklar, kitaplıklar ve duvarlarda asılı tablolara kadar geniş çaplı temizlik yapıldı. İlçemiz Kaymakamı Muammer Köken; vatandaşların sağlıklı ve huzurlu bir ortamda ramazan ayı ve sonrasında ramazan bayramını geçirmesi, ibadetlerini daha hijyenik bir ortamda yapması amacıyla yapılan çalışma ile ilgili açıklama yaptı.

                                             

CAMİLER EN KUTSAL MEKANLARIMIZDIR

Kaymakam Köken “Özellikle ramazan ayında vatandaşlarımızın yoğun bir şekilde kullandığı ibadethanelerimizin daha temiz olmasına  önem veriyoruz. Camiler bizim en kutsal mekanlarımızdır. Bu mekanların maneviyatına uygun hale getirmeye çalışıyoruz.. Vatandaşlarımızın hijyenik ve huzurlu bir ortamda ibadetlerini yerine getirecek olmasından dolayı mutluyuz. Tüm vatandaşlarımızın ramazan ayını sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir şekilde geçirmesini temenni ederim” dedi. Haber: Emel Selci