Keskin´de askıda ekmek uygulaması devam ediyor

Keskinde 'Askıda Ekmek' geleneğiyle ihtiyaç sahibi vatandaşların günlük ekmek ihtiyacı Sosyal Destek Vefa grubu tarafından evlerine götürülerek  karşılanıyor.

Kırıkkale İslami Değerler Külliyesi’nde bir ilk Kırıkkale İslami Değerler Külliyesi’nde bir ilk

EVLERİNE TESLİM EDİLİYOR

Keskin ilçesinde Koronavirüs salgının önlenmesi amacıyla 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlara getirilen sokağa çıkma yasağı nedeniyle onların mağdur olmaması için hayırseverler tarafından ihtiyaç sahibi ve evinden çıkamayan vatandaşlara verilmek üzere  'Askıda Ekmek' uygulaması başlatıldı.  Her gün bir hayırsever günlük 100 ailenin ekmeğini karşılayarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara bu zor günlerde destek oluyor.  Ayrıca ilçede sokak hayvanlarıda unutulmayarak Gençlik Merkezi tarafından düzenli bir şekilde yem bırakılıyor.

BİRLİK BERABERLİK RUHU

İlçe Kaymakamı Tekin Erdemir “Koronavirüs ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de bir çok insanın hayatını olumsuz etkiledi. Fakat ilçemizdeki birlik beraberlik ruhuyla virüs kaynaklı olumsuzlukların sona ereceğini söyleyip, insanüstü gayretleri nedeniyle başta sağlık çalışanlarına, Vefa Sosyal Destek Grubuna ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olan tüm hayırseverlere teşekkür ediyorum. Salgının yayılmasını önlemek için yapılan tedbirlere uyan ve evinde kalan vatandaşlarda ayrıca teşekkür ediyor, tüm vatandaşlarımızın çok acil bir durum olmadığı sürece evlerinde kalmalarını bekliyoruz” dedi.