`İlgi bizi mutlu ediyor`
Kırıkkale'nin en büyük ilçesi olan Keskin'de seçim çalışmaları tam gaz devam ediyor. Keskin Belediyesi için Demokrat Parti`den aday olan Bülent Altınışık, ilçeyi tam anlamıyla hareketlendirdi. Daha önce ilçede bir dönem belediye başkanlığı yapan Bülent Altınışık`a ilgi çok yüksek. Çalışmalarını anlatan Altınışık, gördüğü ilginin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi ve 'İlçede bir dönem yaptığımız çalışmalar ile hemşehrilerimiz bize büyük ilgi gösteriyorlar. Bu da bizi mutlu ediyor' dedi.

Perişan etmişler!
Demokrat Partisi, Keskin Belediye Başkan Adayı Bülent Altınışık, 'Belediyecilik bizim işimiz. Daha önceleri Keskin'e yapılan ortada bizim dönemimizde yapılan hizmetlere üzerine hiçbir çivi bile çakılmadı. Hatta Keskin'de bulunan hayvan atan bahçesine bile sahip çıkamadılar. Şimdi kalkmışlar Keskin değiştireceğiz diyorlar. 10 yıl hükümetin belediyesi olduğunuzda ne yaptınız işçiyi memuru perişan ettiğiniz cadde ve sokaklar pislikten geçilmiyor' dedi.

Hepsi yok edilmiş!
Altınışık, 'Keskin akşam 5'ten sonra hayalete şehir gibi. Ne lokanta açık, ne de ekmek fırını. Bizim dönemimizde insanların yüzleri gülüyordu. Ancak şimdi ise gelecekten umutları tükenmiş bir Keskin var. Keskin'de gerçek hizmeti ancak yine biz yaparız ve Keskin halkı hizmetin en iyisine layıktır. Onlara hizmet etmekten her zaman mutlu olduk ve olmaya devam edeceğiz. Geçmişte neler yaptıysak, ne kadar eser bıraktıysak hepsi yok edilmiş' dedi.

Garanti ediyorum
Keskin için tekrar kolları sıvadıklarını belirten Bülent Altınışık, 'Geçmişte yaptığımız hizmetleri geri getireceğiz. Onların üstüne daha fazlasını yapacağız. Bu bizim elimizde. Hemşehrilerimiz hiç merak etmesinler, en güzel hizmetleri getireceğiz onlara. Günlük yaşamda bile sıkıntı yaşadıklarını görüyorum. Oysa biz neler yapmıştık. Her şeye tekrar kavuşacaklar. Bunun garantisini veriyorum. Hiç merak etmesinler Keskin eskisinden çok daha güzel olacak' diye konuştu.