Çalınan Instagram’ı geri alma Çalınan Instagram’ı geri alma


Kerbela´da hak için mücadele verildi

 

Kırıkkale Valisi Dr.M.İlker Haktankaçmaz, Aşure etkinliğine katıldı. Vali Haktankaçmaz, Kerbela´da hak için, birlik için bir mücadele verildiğini söyledi. 

BİRLİK İÇİN MÜCADELE  

Atatürk Parkı´nda, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi´nce düzenlenen etkinlikte konuşan Vali Haktankaçmaz, Kerbela´da hak için, birlik için bir mücadele verildiğini söyledi.

 

AŞURE İKRAMINDA BULUNULDU 

Bu birlikteliği sağlayan ve katkı sunan Kur´an kursu hocalarına ve şehit yakınlarına teşekkür eden Vali Haktankaçmaz,  tüm şehitlerimizi ve ebediyete göç eden gazilerimizi rahmet ve minnetle anarak, hayatta olan gazilerimize de sağlıklı ve uzun ömürler diledi. Kur´an-ı Kerim ve dua edilmesinin ardından etkinliğe katılanlara aşure ikramında bulunuldu.

 

BÜYÜK İLGİ  

Etkinliğe Vali Haktankaçmaz´ın yanı sıra, şehit yakınları ve gaziler, Garnizon Komutan Vekili Alb.Yetiş Kocadağ, İl Jandarma Komutanı J.Alb. İbrahim Ayhan Vural, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, İl Müftüsü Şahin Yıldırım, İl Müdürleri, müdür yardımcıları ve siyasi parti temsilcileri katıldı. Haber Merkezi