Seçim çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkanı Mustafa Pekdoğan hafta sonu Sanayi ve Etiler Mahallelerinde kurulan Seçim irtibat Bürolarının açılışlarına katıldı. Pekdoğan, açılışlarda yaptığı konuşmada kenar mahalle diye bir kavramın Kırıkkale'ye yakışmadığını söyledi. Pekdoğan 'Bugüne kadar şehrin hep batısına hizmet edildi; doğusu, güneyi, kuzeyi atıl bırakıldı. Bizim yönetim anlayışımızda yön diye bir kavram yok. Batı neyse doğu da odur. Kuzey neyse güney de odur. Şehrin her bir noktasına hizmet eşit gidecek' dedi. Elektrik Projesi sayesinde su faturalarının yarıya düşeceğini vurgulayan Belediye Başkan Adayı Pekdoğan, 'Kurulacak Vakıf Üniversitesi sayesinde, şehrimizin doğusu ve güneyi de gelişecek, kalkınacak' dedi.

Tek derdimiz Kırıkkale

Altgeçit Projeleri sayesinde şehrin güney mahallelerinin merkezden kopuk görüntüsünün ortadan kalkacağını belirten Pekdoğan projelerinin hazır olduğunu söyledi. Pekdoğan ' Kimseyle bir derdimiz yok. Bizim tek derdimiz Kırıkkale'miz. Kırıkkale için varız. Var olacağız. 30 Mart'ta da Kırıkkale için kazanmak zorundayız' dedi. Yüzlerce kişinin katıldığı, açılışlar havai fişek gösterileriyle süslendi. Konuşmaları sık sık sloganlarla kesilen Pekdoğan, kendisine gösterilen ilgiden oldukça memnun olduğu görüldü.

Maşatlılar'dan Pekdoğan'a destek

Keskin'in Maşat Köylüleri MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan'a destek olmak amacıyla yaklaşık 250 kişilik bir grupla Merkez Seçim Büromuzu ziyaret etti. Grup adına konuşan Hikmete Ereli, 'Maşatlılar olarak Pekdoğan'ın yanındayız. Hepimiz, firesiz olarak buradayız' dedi. Mustafa Pekdoğan da bu nazik ziyaretlerinden dolayı Keskin'in Maşat köylülerine teşekkür ederek, 'Bizim için Kırıkkale bir bütündür. Kırıkkale'nin hangi köyünden olursa olsun, hangi yıl hangi şehirden gelmiş olursa olsun, bizim için önemli olan Kırıkkaleli olmasıdır, kendisini Kırıkkaleli hissetmesidir. Başka bir kriterimiz yok, olamaz da' dedi.