KÜLTÜREL GEZİ DÜZENLENDİ

Dernek Başkanı Resul Doluca önderliğinde sosyal ve kültürel etkinliklere imza atmaya devam eden Kırıkkale Keçili Köyü Derneği, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını en iyi şekilde gerçekleştirmeye devam ediyor. Dernek üyelerine ve köylülerine yönelik yapılan dernek faaliyetleri kapsamında 13-14-15 Temmuz tarihleri arasında Çanakkale ve Bursa´ya tarihi ve kültürel gezi düzenlendi.

 

Kırıkkale Demir Çelik Fabrikası personel alacak Kırıkkale Demir Çelik Fabrikası personel alacak

BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE YAŞATMAYI NASİP EYLESİN

Dernek Başkanı Resul Doluca koordinatörlüğünde gerçekleştirilen ziyaretlerde dernek üyeleri, güzellikleri yerinde görme imkânı buldu. Üç günlük ziyaretler sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Doluca, “Tarihe altın harflerle yazılan Çanakkale Savaşları´nın yapıldığı Çanakkale´ye atalarının şehit düştüğü topraklara ziyaret etmelerini sağladık. Gezimize katılan kardeşlerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Rabbim bu güzel vatanda bizleri birlik beraberlik içinde yaşatmayı nasip eylesin”

 

KÜLTÜR GEZİSİ DÜZENLEMEK

Çanakkale´nin yanı sıra Bursa´nın da tarihi ve kültürel güzelliklerine yönelik gezi yapıldığına vurgu yapan Doluca, “Bizler dernek olarak elimizden gelen bütün çaba ve gayreti gösteriyoruz. Hemşerilerimizin her zaman yanlarında olduk, yanlarında olmaya da devam edeceğiz. Bizim amacımız hemşerilerimizin bu tür etkinliklerle kaynaşması, farkındalık oluşturularak güzelliklere yönelik kültür gezisi düzenlemek” dedi. Haber Merkezi