Sevim Ana’dan Kırıkkalegücü futbolcularına tatlılı motivasyon Sevim Ana’dan Kırıkkalegücü futbolcularına tatlılı motivasyon


Bahşılı ilçesinde bir restoranda Sulakyurt Kaymakamlığı ve Sulakyurt Belediyesi´nin organize ettiği iftarda konuşan Kaymakam Kazez, onuruna düzenlenen iftardan dolayı memnuniyetini dile getirdi.Kaymakam Kazez, 'Sulakyurt ilçesinde 3,5 yıldır görev süresi içinde tüm kurum amirleri ve çalışanları ile güzel bir ortamda hizmetlerimizi yürüttük. Önümüzdeki günlerde Sulakyurt´tan ayrılışımı yaparak yeni görev yerimdeki görevime başlayacağım. Bazı kurum müdürlerimizle mesai gözetmeksizin gece gündüz demeden çalışmalarımız oldu. Şu an üzerimde sizlerden ayrılmanın hüznü var. İlçede birçok yatırımlar yapıldı ve bazı projeler de başlatılmış oldu. Bizden sonra gelecek olan yeni kaymakamımız kaldığımız hizmetleri inşallah bizlerden alarak daha ileri götürecektir. Ramazan ayını ve bayramınızı kutluyorum. Hepiniz için nerede olursam olayım kapım sizlere daima açıktır' dedi.

AYRILMAK ZOR OLACAK

Belediye Başkanı İsmail Bildik de, Kaymakam Kazez ile birlikte ilçeye birçok kazanımlar sağlandığını ve kendisini hiçbir zaman unutamayacaklarını söyledi. 'Sayın Kaymakamım Harun Kazez, 3,5 yıl önce ilçemize gelmişti. Zaman su gibi geldi geçti. Ama Sayın kaymakamımızla gerek şahsım, gerekse personelim arasında farklı bir duygu gelişti. Onu daha çok sevdik, ona duyduğumuz muhabbet sanki daha farklı oldu. Kendisiyle gün oldu dertleştik, gün oldu sevinç dolu anlar yaşadık. Ama onun, her zaman vatandaşlara yönelik hizmeti düşünmesi, fakirleri, garipleri, yoksul ve kimsesizlere daha çok sahip çıkması, öğrencilere gözü gibi bakması sanki daha bir başkaydı. Kendisine her konuda danışabildiğimiz kaymakamımız bizleri kendisine o kadar çok alıştırdı ki, onu göndermek, ondan ayrılmak şimdiden bizlere hüzün yaşatmaya başladı' ifadesini kullandı.

HEDİYELER VERİLDİ

Konuşmaların ardından Kaymakam Kazez´e Belediye Başkanı İsmail Bildik tarafından plaket ve Kur´an-ı Kerim yazılı Türk Bayrağı verildi. Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ahmet Tamkoç da plaket ve çeşitli hediyeler verdi.İftara Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, İlçe Kaymakamları, Belediye Başkanları, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Şafak Şahin, İlçe Emniyet Amiri Erhan Akbaba, İl Genel Meclis üyesi Habip Altıntop ve Ünal Tamkoç, Milli Eğitim Müdürü Nazmi Bayram ile çok sayıda kurum müdürleri, çalışanlar ve diğer davetliler katıldı.