AK Parti Yahşihan Belediye Başkan Adayı aynı zamanda mevcut Belediye Başkanı Ahmet Sungur´a destek çığ gibi büyüyor. AK Parti´nin yanı sıra CHP ve MHP´den de büyük destek gören Başkan Ahmet Sungur, hep birlikte Yahşihan için çalışacaklarını söyledi.

DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

KIRIKKALE’DE BUGÜN HANGİ ECZANELER NÖBETÇİ 23 NİSAN 2024 KIRIKKALE’DE BUGÜN HANGİ ECZANELER NÖBETÇİ 23 NİSAN 2024

Eski MHP İlçe Başkanı İbrahim Hamurcu, eski CHP İlçe Başkanı İbrahim Hüyüktepe, 2 Dönem Yahşihan´da Belediye Başkanlığı görevini yapan Halil Çavdar´ın oğlu Hüseyin Çavdar dün Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur´un seçim bürosuna giderek destek verdiklerini açıkladılar. Parti gözetmeksizin birlik ve beraberlik içerisinde Yahşihan için çalışacaklarını belirten destekçiler, “Yahşihan için bir araya geliyoruz ve kazanan Yahşihan olacak” dediler. 

YAHŞİHAN İÇİN TEK ADRES

Katılımlardan dolayı destekçilerine teşekkür eden Belediye Başkanı Ahmet Sungur ise, “Yahşihan sınırları içerisinde parti fark etmeksizin hep birlikte Yahşihan için çalışacağız. Yahşihanlılık ruhunu bulabileceğiniz tek adres burasıdır. Bugün bize destek veren eski MHP İlçe Başkanı İbrahim Hamurcu, eski CHP İlçe Başkanı İbrahim Hüyüktepe, 2 Dönem Yahşihan´da Belediye Başkanlığı görevini yapan Halil Çavdar´ın oğlu Hüseyin Çavdar´a teşekkür ediyoruz” diye konuştu.  

PARTİ GÖZETMİYORUZ

AK Partili, MHP´li, CHP´li gibi bakmadan Yahşihan´a hizmet etmeye devam edeceklerini dile getiren Başkan Sungur, “10 yıldır ilçemize kattığımız değerler herkesin malumudur. Bundan sonrada aynı duruş içerisinde Yahşihan´ımıza hizmet etme ilkesi ile sevgi, kardeşlik ve beraberlik içerisinde yolumuza devam edeceğiz. Aramıza katılan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDEYİZ

AK Parti Yahşihan İlçe Başkanı Hüseyin Şenol konuşmasında “Bugün burada Yahşihan´ın tüm renklerini bir araya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Sungur bu zamana kadar yaptığı hizmetlerinde hiçbir ayrım yapmadığından dolayı böyle bir renk topluluğunun oluştuğunu düşünüyorum. Bu vesile ile hem Belediye Başkanımız Ahmet Sungur´a hem de aramıza katılan eski MHP İlçe Başkanı İbrahim Hamurcu, eski CHP İlçe Başkanı İbrahim Hüyüktepe, 2 Dönem Yahşihan´da Belediye Başkanlığı görevini yapan Halil Çavdar´ın oğlu Hüseyin Çavdar´a şükranlarıma sunuyorum. İnşallah seçim sürecini birlik ve beraberlik içerisinde bitireceğiz. 31 Mart akşamı yeniden zafer kazanacağız. Burada kazanan ne Ahmet Sungur nede AK Parti olacak. Kazanan Yahşihan olacak” dedi. Haber: Emel Selci