Mevlid programı

Mutki Kaymakamlığından Ardahan Vali Yardımcılığı görevine atanan ve 21 Ağustosta görev yerine gittiği sırada meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren Bulut`u, ilçe halkı unutmadı. Bulut için Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) bahçesinde verilen mevlide, Bulut`un eşi Aslıhan ve kardeşi Alpaslan Bulut ile kurum amirleri, kanaat önderleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Hayatı anlatıldı

Bulut`un hayat hikayesinin anlatıldığı sinevizyonun ardından okunan mevlidi dinleyen Bitlis Vali Yardımcısı Akif Pektaş ile BDP Bitlis Milletvekili Hüsamettin Zenderlioğlu ve çok sayıda kişi, göz yaşlarına hakim olamadı. Konuşmakta güçlük çektikleri için yazılı açıklama yapma gereği duyan Bulut ailesi, mevlit programını düzenleyen ve eski kaymakamlarını unutmayan vatandaşlara teşekkür etti.

Rahmet dilediler

Vali yardımcısı Pektaş`ın da duygu yoğunluğu nedeniyle konuşma yapamadığı mevlitte milletvekili Zenderlioğlu, 'Her şey sana yakışırdı. Ancak ölüm sana hiç yakışmadı Oğuzhan' diyerek ağladı. 'Allah onun yerini ve mekanını cennet kılsın' diyen Zenderlioğlu, kısa zamanda tanımaya çalıştıkları Bulut`tan her zaman razı olduklarını ve saygı, sevgiyle anacaklarını söyledi. Mevlidin ardından Bulut`un ailesi taziyeleri kabul ederken, katılımcılara yemek ikram edildi.