Sulakyurt Hakim Mehmet Çakıroğlu Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Okul Aile Birliği ve gönüllüleri tarafından Muharrem ayı etkinlikleri kapsamında aşure dağıtımı gerçekleştirildi. Okul bahçesinde düzenlenen etkinliğe, Kaymakam Kazez'in yanı sıra İlçe Garnizon Komutanı Ali Galip Kocaman, Milli Eğitim Müdürü Nazmi Bayram, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ahmet Tamkoç, daire amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Öğrencilere auşre dağıttı

Aşure almak için uzun kuyruklar oluşturan öğrencilere Kaymakam Kazez kepçe ile aşure dağıttı. Okullarda öğrencilerin daha çok başarılı olmaları için velilerin okulu benimsemeleri, okul ve öğretmenler ile irtibatın sürekli sağlanması gerektiğini belirten Kaymakam Kazez, Okul Aile Birliği ile okul idaresi tarafından dostluk, kardeşlik ve bereketin sembolü olan aşure geleneğinin bu tür etkinliklerle yaşatıldığını kaydetti. Kaymakam Kazez, etkinlik sonrası Okul Müdürü Mehmet Korkmaz ve öğretmenlerle de görüşerek ikili sohbet ve görüşmelerde bulundu.

23 Nisan, Türkiye Cumhuriyeti'nin onlara olan güveninin göstergesidir 23 Nisan, Türkiye Cumhuriyeti'nin onlara olan güveninin göstergesidir