GEREKİRSE BELEDİYELERİN ARAÇLARINA EL KOYACAKSINIZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan kaymakamlarla Cumhurbaşkanı Külliyesi´nde bir araya geldi. Erdoğan, 'Sorunlar karşısında yol açan idarecilerle yürümek istiyoruz. Yeri geldiği zaman iradenizi halk için çekinmeden kullanın' dedi. Güneydoğu´daki olaylara değindi, oradaki belediyeleri eleştirdi. Kaymakamlara, ´´Gerekirse belediyelerin araçlarına el koyarak vatandaşları koruyacaksınız´´ dedi. Teröre ve paralel devlet yapılanmasına destek veren kamu görevlilerinin ise hemen adalete teslim edilmesi gerektiğini söyledi.

 

MARKAJDASINIZ ONA GÖRE

Kırıkkaleliler, parkinson hastalığı konusunda bilgilendirildi Kırıkkaleliler, parkinson hastalığı konusunda bilgilendirildi

Erdoğan konuşmasının devamında “Vatandaş devlet deyince ilçesinde kaymakamı ilinde valiyi sorumlu görür. Azimli bir kaymakam yetkisiyle ilçesinin çehresini değiştirirken aynı hassasiyeti taşımayan bir kaymakam aksinin olmasına neden olabilir. Anadolu´da gittiğimiz yerlerde 20-30 yıl önce görev yapmış kaymakamları bir efsane gibi anlatan vatandaşlarımız var. Muhtarların bir kısmı kaymakamlardan memnuniyetini ifade ederken, bir kısmı da şikayet ediyor. Markajdasınız ona göre” dedi.