Çiftçiler dikkat!  Yenilemezseniz iptal olacak! Çiftçiler dikkat! Yenilemezseniz iptal olacak!


 

SAYGI VE RAHMETLE ANIYORUM

İl Başkanı Akçay, ‘Tarihin ender yetiştirdiği şahsiyetlerden, herkes için ortak bir değer olan Cumhuriyetin kurucusu ve ilk Üstün niteliklere sahip bir kumandan, mümtaz bir devlet adamı olan Mustafa Kemal Atatürk; sadece Türk milletinin kaderini değiştirmekle kalmayıp kazandığı Kurtuluş Savaşı ve gerçekleştirdiği devrimlerle dünyanın mazlum milletlerine de yol gösterici olmuştur. Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk´ü bir kez daha saygı ve rahmetle anıyorum´

 

1938 BİR DEVRİN SONU DEĞİL

Akçay, ‘10 Kasım 1938 bir devrin sonu değil, Atatürk´ün bizlere miras bıraktığı Cumhuriyetimizin her bakımdan yüceltilmesi için yeni bir dönemin başlangıcıdır, Atatürk´ün aziz hatırasına sahip çıkmanın, onun “en büyük eserim” dediği Cumhuriyeti, daha güçlü, daha demokratik, daha kalkınmış hale getirmek ve muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarmakla mümkün olacağına inanmaktayım. Bugün bizler Cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerine, ideallerine sımsıkı bağlı kalarak, Cumhuriyetimizin temel değerlerini koruyarak, kazanımlarını arttırarak, ülkemizi hak ettiği çağdaş seviyelere taşıyarak yolumuza devam ediyoruz”

 

KARARLILIKLA İLERLEMEKTEYİZ

 “İnanıyorum ki gelecek nesillerimiz de Cumhuriyetimizi ilelebet payidar kılmak için aynı azim ve kararlılıkla mücadele vereceklerdir. Türkiye Cumhuriyeti kuruluşunun 92. yıldönümünde onun gösterdiği muasır medeniyetler seviyesini aşma yönünde büyük mesafeler kat etmiş, ekonomik atılımlar yapmış, dünya devletleri arasında sayılı bir yere gelmiştir. Biz, hükümet ve AK Parti teşkilatları olarak bu konuda AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu önderliğinde kararlı olarak ilerlemekteyiz´ ifadelerine yer verdi.

 

DÜNYA´DA MAZLUMLARIN UMUDU

Akçay, ‘Dünya´da mazlumların umudu olan Türkiye, bu ideal ve ilke ile yoluna devam etmektedir. Türkiye bugün bölgesinde yıldızı parlayan, örnek gösterilen bir konuma yükselmiş ve dünyanın en büyük ekonomileri olan ülkeler arasında yer almıştır. Son dönemde gerçekleştirdiğimiz büyük reform ve yatırımlarla Türkiye, eğitimden sağlığa, adaletten emniyete, ulaştırmadan enerjiye, sanayiden dış ticarete, kültür ve sanattan bilim ve spora kadar her alanda bölgesinin ve dünyanın farklı bir ülkesi olduğunu ispat etmiştir”

 

TÜRKİYE´Yİ YÜCELTMEYİ KARARLILIKLA SÜRDÜRECEĞİZ

“Türkiye milli birlik ve beraberlik hassasiyetiyle birbirine her geçen gün daha da kenetlenirken, demokrasi standartlarını her geçen gün yükseltirken, dünyada da barışın, adaletin, bölgesel refah ve istikrarın kararlı savunuculuğunu yapmaktadır. Bu şuurla bizler, gelecek hedeflerimize doğru emin adımlarla yürürken, birlikte, beraberlikte, kardeşlikte ısrarcı olmaya devam edecek, özgürlüklerden, temel haklardan, ileri demokratik standartlardan asla taviz vermeden, barış, huzur ve emniyet içinde Türkiye´yi büyütmeyi, yüceltmeyi kararlılıkla sürdüreceğiz”

 

ŞÜKRAN VE SAYGI İLE ANIYORUZ

 “Bu düşüncelerle, vefatının 77. yıl dönümünde Atatürk´ün milleti ile açtığı aydınlık yolda hızla ilerleyebilmenin, özgür, demokratik, kalkınmış ve gelişmiş bir Türkiye´yi gelecek nesillere bırakabilmenin temennisi ile Atatürk´ü şükran ve saygıyla anıyorum” dedi.