Kırıkkale’de okuma kültürünü geliştirici projeler üretiliyor Kırıkkale’de okuma kültürünü geliştirici projeler üretiliyor


PROJE KABUL EDİLDİ

Ticaret İl Müdürü Seyfettin Çetiner, Karakeçili Kaymakamı Ahmet Nuri Demir´e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ticaret Bakanlığının KOOP-DES projeleri kapsamında, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ve Karakeçili Kadın Girişimi, Üretim ve işletme kooperatif işbirliği ile hazırlanan KOOP-DES projesi Bakanlık tarafından kabul edildi.

 

HİBELER FAYDALI OLACAK

Karakeçili Belediye Başkanı Veysel Aydemir ve Karakeçili Kaymakamı Ahmet Nuri Demir, Kooperatif Başkanı Şenay Bozbal ile birlikte hibe sözleşmesini imzalandı. Bu çerçevede kooperatife süt ve süt ürünleri üzerine atölye kurabilmeleri için alınacak gerekli donanıma 82 bin TL destek verileceği belirtildi. Müdür Çetiner, “Kooperatiflerimiz ilgili firmayla alım sözleşmelerini imzalayıp, alım yapıldıktan sonra ödemeler kooperatife Müdürlüğümüzce yapılacaktır. Tarım Orman İl Müdürlüğüne, Kadın Kooperatiflerimize ve Katkısı olan herkese ve Sayın Kaymakamlarımıza Karakeçili Belediye Başkanımıza ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kooperatiflere Hibelerin faydalı olmasını dilerim” dedi.