MUTLULUKLARI GÖZLERİNDEN OKUNDU

Kırıkkale Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Gazi Karafilik´in kızı Esra ile Mehmet Aktuğ´un oğlu Tayfun düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. Evinin önünde gerçekleştirilen düğün törenine katılan çok sayıda davetli çiftin mutluluğuna ortak oldu. Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreninde genç çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

 

YÖRESEL MÜZİK EŞLİĞİNDE EĞLENDİLER

Düğün törenine her iki tarafında eş, dost ve akrabaları katılarak yoğun ilgi gösterdi. Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde Karafilik ile Aktuğ ailelerini yalnız bırakmazken, davetliler yöresel müzik ziyafeti eşliğinde doyasıya eğlendi.

 

Kırıkkale’nin ortanca yaşı belli oldu Kırıkkale’nin ortanca yaşı belli oldu

OYUN PİSTİNİ BOŞ BIRAKMADILAR

Gelin Esra ile damat Tayfun oyun pistini boş bırakmayan yakınlarıyla oyunlar oynayarak bu mutlu günü unutulmaz kıldı. Düğünlerine katılan ve düğün boyunca emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Karafilik, son derece mutlu olduğunu, damadı Tayfun ile kızı Esra´ya ömür boyu mutluluklar diledi.

 

Daha sonra davetliler gelin ve damada evliliklerinin uzun sürmesi temennisinde bulunarak, sağlıklı mutlu ve huzurlu günler dilediler.