HER ZAMAN YANINDAYIZ

Ziyarete Memur-Sen İl Başkanı Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan´ın yanı sıra Memur-Sen Başkan Yardımcısı Diyanet-Sen Şube Başkanı Ünal Uzun, Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Tuncay Bulut ve Memur-Sen Engelli Komisyon Başkanı Kudret Özçam katıldılar. Başkan Akdoğan; “Öncelikle Sayın İl Başkanımız Mustafa Kaplan´a hayırlı olsun dileklerimizi ifade etmek isteriz.  İl Başkanımız Mustafa Kaplan ile birlikte istişare içerisinde çalışacağımızı, Kırıkkale´mize hizmet anlamında elimizden gelenin fazlasını yapacağımıza dair hiçbir şüphemiz bulunmamaktadır.”

HEP BİRLİKTE HİZMET EDECEĞİZ

“Kendisiyle iş birliği, güç birliği ile istişare içerisinde çalışmalarda bulunacağımızdan dolayı son derece onur duymaktayız. Memur-Sen Konfederasyonumuz genelinde İl Başkanlığımız özelinde soruna değil çözüme katkı sağlamayı düstur edinerek çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yeni dönemde de aynı enerji aynı gaye ile hizmet etmeye devam edeceğiz.

Konfederasyonum, İl Başkanlığım, Bağlı Sendika Kollarım, Yönetim Kurullarım, Komisyon Başkanlıklarım ve tüm üyelerim adına yeni dönemde görevlendirilen Ak Parti İl Başkanımız Mustafa Kaplan için görevinin hem kendisine hem de ilimize hayırlı olmasını rabbimizden niyaz ederiz” dediler. Şeklinde görüşlerini ifade ettiler. Sayın İl Başkanımız ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade etmelerinin ardından, Başkan Akdoğan ve heyeti ziyaret anısına kendilerine şilt takdim ederek ziyarete son verdiler.

Kırıkkaleli Başkandan takdirlik hareket! Su faturasını kendi yatırdı Kırıkkaleli Başkandan takdirlik hareket! Su faturasını kendi yatırdı

 

Haber: ersin atasayar