Kırıkkale İl Genel Meclisi Başkan Seçimi Yapacak Kırıkkale İl Genel Meclisi Başkan Seçimi Yapacak

Ak Parti Kırıkkale İl Başkanlığına aday olan Kamil Özyon 'Tankın önüne çıktım. Ancak Sayın Cumhurbaşkanımızın önüne çıkamadım.' diyerek sitem etti. Sosyal Medya hesabından 15 Temmuz Gecesi çekilmiş fotoğraflarını paylaşan Kamil Özyon, Kırıkkale Siyaseti ve İl Başkanı Adaylığı süreci hakkında ilginç açıklamalarda bulundu. İşte O açıklamanın tamamı;

DENEYİMLERİMİ KIRIKKALE´MİZDE KULLANMAK İSTEDİM
Kıymetli Hemşerilerim; çok uzun zamandır Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu davaya hizmet ediyorum. Teşkilatımızın birçok kademesinde görev yaptım. Yıllarca tozunu yutmadığım hiçbir yer kalmadı. Edinmiş olduğum bu birikimi, deneyimlerimi, Kırıkkale´mizde kullanabilmek, buraya aktarabilmek amacıyla malumunuz üzere il başkanlığına aday oldum. İlk zamanlarda çalışmalarımı gizli yürüttüm daha sonra genel merkeze çağrıldım ve mülakata alındım. Mülakatın ardından siz hemşerilerime de adaylığımı sosyal medya hesaplarım ve Kanal Siyaset´te vermiş olduğum röportajım ile duyurdum. Adaylığımla ilgili siz kıymetli hemşerilerimizin o kadar büyük bir teveccühü ile karşılaştım ki bunu anlatacak cümle bulamıyorum. Bana yaşattığınız bu onurdan dolayı sizlere en derin şükranlarımı sunuyorum.

ASIL MESELE BUNDAN SONRA BAŞLIYOR
Memleketimin güzel insanları, mülakat aşamasında bazı izlenimler edindim. Bunları içinde bulunduğum durumdan dolayı sizlerle paylaşmak istiyorum. Kırıkkale Koordinatörümüz Sayın Abdullah Güler başkanımız, tahmin ediyorum benimle ilgili ciddi bir araştırma yapmış ki; övgü ve takdirkâr cümleleri ile bu davaya vermiş olduğum hizmetleri ortaya koyarak beni onure etmiştir. Öyle ki, ‘Evet´ dedim ‘Partimiz ehliyeti, liyakati, sadakati takip ediyor. Ahde vefayı karşılıksız bırakmıyor.´ O kadar mutlu oldum ki anlatamam. Koordinatörümüze buradan tekrar teşekkür ediyorum. Şimdi buraya kadar her şey güzel ve normal. Asıl mesele buradan sonra başlıyor.

KIRIKKALE´NİN KANINI EMEN ŞAHIS
Değerli hemşehrilerim; bana göstermiş olduğunuz teveccühü farkeden şahıs, Kırıkkale´mizde her türlü entrikalarla, yalanlarla, kirli operasyonlarla kurduğu siyasi imparatorluğunu kaybetme korkusunu belliki iliklerine kadar hissetmiş olmalı; yıllardır Kırıkkale´mizin yakasına yapışan, kanını emen; hiç kimsenin sevmediği üstelik nefret ettiği bu kişi her zaman büyük bir ustalıkla yaptığı gibi yine, en iyi bildiği entrika yalan dolan siyasetini yeniden benim için yapmaya başlamıştır. Genel merkezimiz teşkilat başkanlığında görev yapan kankası ile işbirliği yaparak Sayın Cumhurbaşkanımıza gidecek kesin aday listesinden adımı sildirmesinin arkasındaki korku ve endişeyi çok iyi anlıyorum.

GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ
Benim hiçbir zaman hiç kimsenin adamı olmayacağımı sadece ve sadece davamın, Cumhurbaşkanımızın ve güzel Kırıkkale´mizin bir neferi olacağımı çok iyi bilen bu kişi elinden gelen her türlü engellemeyi yapmaya devam etmektedir. Evet! Şunu iyi biliyor; yıllardır teşkilatların tozunu yutarak ehliyet, liyakat, sadakat sahibi bir il başkanının iplerini elinde tutamayacağı bir Kamil Özyön´ü asla istemez. Aslında ona hak vermiyorda değilim, onu anlıyorumda ama güneş balçıkla sıvanamaz galiba bunu bilmiyor. Fakat Kırıkkale şunu biliyor: Kırıkkale´de oyların düşerek AK Partinin değer kaybetmesinde en büyük payı olan bu kişinin bütün çabası ve telaşı önümüzdeki genel seçimleri şimdiden dizayn etmektir. Bunun en bariz örneği de Vahdettin Köşkü´ne çağırılan adayların satır aralarındadır. Bu 4 Adaya dikkat edin! Burada büyük bir oyun vardır. Nasıl mı? Örnek adaylardan bir tanesi hayatı boyunca teşkilatlarda tek bir gün bile çalışmamış, teşkilatçılık nedir, nasıl yapılır hiçbir bilgisi olmayan, kamudan emekli olmuş, emmi dayı ilişkisi ile hasbelkader ikinci sıradan vekil adayı olmuş ve kaybetmiştir. Bir diğeriyle ilgili ciddi şaibeler herkesin malumudur. Geriye kalan iki aday da bilin bakalım kimin adamıdır? Bunu bilmek için herhalde kâhin olmaya gerek yoktur.

MEHMET SAYGILI MİLLETVEKİLİ ADAYI OLMAK İSTİYOR
Bunların yanı sıra; Kırıkkale Belediye Başkanı Sayın Mehmet Saygılı´ nın Vekil adayı olmak istediği herkesin malumudur. Bu operasyon ile aynı zamanda Sayın Saygılı´nın şimdiden önünün kesilmek istendiği görülmektedir. Velhasıl, Kırıkkale bunların hiçbirini hak etmiyor. 3 milletvekilinden 1 milletvekiline düşülmesinin tek sorumlusu bu kişidir. Bu kişinin aday yapıldığını gören Kırıkkale´miz, sevmediği, nefret ettiği, sevimsiz adama olan kininden dolayı Ak Parti´yi 19 puan gibi bir oy kaybıyla cezalandırmıştır. Fakat Kırıkkale´miz doğru tercihler yapmayı her zaman bilmiştir ve bunu da sandıkta net bir şekilde göstermiştir. Kırıkkale´nin yeniden şahlanması ve ayağa kalkması, hak ettiğini alabilmesi için İl başkanlığı görevini teşkilatçılığı iyi bilen, halkımızın isteklerini anlayan, liyakat sahibi bir kişinin olması AK Partiyi zirveye tekrar taşıyacaktır. Şimdi “Tankın önüne çıktım. Ancak Sayın Cumhurbaşkanımızın önüne çıkamadım.” cümlesinin anlamını siz değerli hemşehrilerimin takdirine sunuyorum.
Bu vesile ile tüm hemşehrilerime saygı, hürmet ve muhabbetlerimi sunuyorum. Allah´a Emanet Olun.

/resimler/2020-12/12/1957523315771.jpg
 
/resimler/2020-12/12/1958117222380.jpg