Kalabalık bir turizmci grubunun katıldığı ödül töreni, sektörün bir araya gelip bilgi alışverişi yapması açısından da büyük yarar sağladı. Pandemi döneminden en fazla etkilenen sektör olan turizmin bu yılki ödülleri “Kalite hiç bu kadar önemli olmamıştı” mottosu ile dağıtıldı.

 

ANKETTE 101 BİN KİŞİ OY KULLANDI

GM Turizm & Yönetim Dergisi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen QM (Quality Managment) Awards´da ödül kazanan kişi ve kuruluşlar dev bir anket ile belirleniyor. Bu yıl 11´incisi gerçekleştirilen QM Awards; 11. yıl anısına 11 farklı ülkede 4 farklı dilde oylama ile belirlendi. QM Awards Anketi web siteleri üzerinden 101 bin ziyaretçiye ulaştı. Ankete katılan kişiler, 2020 turizminin En´lerini belirledi. Yaklaşık 1 ay süren oylamada; yurt içi ve yurt dışından turizm yöneticileri, turizm yatırımcıları ve turizm çalışanları oy kullandı. Bu büyük organizasyonun ardından “Kalite´de ödün vermeyenler” ödüllerin sahibi oldu.

 

İBRAHİM GÖĞEM ‘DE ÖDÜL ALANLAR ARASINDA

Rahmetli Gazeteci Erhan Göğem´in yeğeni ve Siyasetçi Bülent Göğem´in oğlu olan Kırıkkale´nin öz evladı İbrahim Göğem, halen Genel Müdürlük görevini üstlendiği Alegria Business Hotel Ankara ile “Türkiye İç Anadolu Bölgesi En iyi Şehir Oteli” ödülüne layık görüldü. İbrahim Göğem yaptığı açıklamada; 2019 yılında pandeminin başlangıcı ile aynı zaman diliminde açılan Alegria Business Hotel, tüm bu pandemiden kaynaklı negatif süreçlere rağmen, otelimizi kapatmayarak üst düzey kalite anlayışından asla taviz vermeden hizmetlerini devam ettirdiklerini ve 2 yaşında genç bir işletme olan Alegria Business Hotel ‘in bu kaliteli hizmet anlayışı ile daha nice ödüllere aday olacaklarını belirtti. İbrahim Göğem; bu büyük gururu yaşattıkları için tüm mesai arkadaşlarının en büyük pay sahibi olduklarını belirtti. Haber: Kenan Kuzucu

 

Karakeçili’de Yiğit Hamza için kermes düzenlendi Karakeçili’de Yiğit Hamza için kermes düzenlendi