12 yaşındaki ressamdan şehit babası anısına resim sergisi 12 yaşındaki ressamdan şehit babası anısına resim sergisi

Kırmızı- lacivertli takımın ligde zirvede tutunma umudunu arttırması için destek olan ve üzerlerine düşen görevi dört dörtlük yerine getiren taraftarlar yarın Fikret Karabudak tribünlerini doldurarak kırmızı şimşeklere bir kez daha moral ve mücadele gücü aşılayacak.

HİÇ SUSMAYACAĞIZ

Yozgatspor ile yapılacak kritik maçta da 90 dakika susmayacak olan taraftarlar bir taraftan rakip üzerinde baskı kurarken diğer taraftan ´da takımlarını galibiyete taşımak için moral destekte bulunacaklar. Zorlu mücadele sonunda sahadan gülerek ayrılmak istediklerini açıklayan Taraftar Grupları haftalardır bu maça konsantre oluyoruz.  Bizim kazanmaktan başka şansımız yok. Bu yarışta bizde varız demek adına mutlaka bu maçı kazanmalıyız.  Onun içinde en büyük görev bizlere düşüyor. Bizler bu kritik maçta hiç susmayarak takımımıza tam destek vereceğiz dediler.

KIRIKKALESPOR BİR MARKA

 Kırıkkale´nin tek markası olan Türk Metal Kırıkkalespor ‘a herkesin sahip çıkması gerektiğini söyleyen Taraftar Grupları Kırıkkale´yi Türkiye´de temsil eden tek marka Kırıkkalespor. Bu markaya Tüm Şehrin ve taraftarın sahip çıkması gerekiyor. Bu sezon takımımız iyi bir performans göstererek hep zirve yarışı içerisinde yer aldı İnşallah sezon sununda arzuladığımız hedefimize ulaşırız. Onun içinde Tüm Kırıkkaleli siyasiler, Bürokratlar, İş adamları ve Sivil toplum örgütleri gerek maddi gerekse manevi desteğini Türk Metal Kırıkkalespor´dan esirgemesinler dediler.

*********************

STAT KAPILARI ERKEN AÇILSIN

Yarın Fikret Karabudak Stadı´nda saat 13.30´da oynanacak olan Türk Metal Kırıkkalespor –Yozgatspor karşılaşmasında yığılmaların yaşanmaması açısından stat kapılarının erken açılması giriş kapılarında yığılmaların önüne geçecektir.

Kendi sahalarında çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirten Türk Metal Kırıkkalespor kulüp başkanı Metin Karakuş, Yarın çok önemli bir karşılaşmaya çıkacağız mutlak galibiyet parolası ile çıkacağımız maça yoğun ilginin olacağını biliyoruz. Onun için stat girişlerinde maç öncesi yığılmaların yaşanmaması açısından kapıların karşılaşmadan önce açılmasında büyük yarar olacağını düşünüyoruz Böylelikle tüm taraftarlarımız girişlerde sıkıntı yaşamayıp rahat bir şekilde maçımızı izleyebilecekler dedi.