TEŞEKKÜRLER

Soğuk kış gecelerine Kahramanmaraş yöresine has yemeklerin ikram edildiği organizeye Kırıkkale Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Garnizon Komutanı Selami Arslan, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı bazı il yöneticileri ile Derneğin Yönetim ve Denetleme kurulu üyeleri katıldı. Dernek Başkanı Nuh Baraklı bir konuşma yaparak başta vali olmak üzere katılanlara teşekkür etti. Konuşmasının devamında dernek faaliyetleri ile ilgili bilgi verdi.

 

MHP’li Öztürk, “Milli Kader Milliyetçi Kararla Bütünleşmiştir!” MHP’li Öztürk, “Milli Kader Milliyetçi Kararla Bütünleşmiştir!”

SAFAHAT KİTABI KATILIMCILARA HEDİYE EDİLDİ

Kırıkkale İl Müftüsü Bekir Gerek günün anısına Kırıkkale´de çalıştığı sürece derneğin kendisine verdiği destekten dolayı Dernek Başkanı Nuh Baraklı´ya uluslararası ödül alan Kırıkkale Nur Cami Tablosunu hediye etti. Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz‘da bir konuşma yaparak organize için ve Bekir Gerek´e Kırıkkale´deki çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Yemek sonunda İstiklal Marşı Yazarı ve Milli Şairimiz Mehmet Akifin vefatının 80. Yıl dönümü anısına Kahramanmaraş 12 Şubat Belediyesi´nin gönderdiği Safahat Kitabı katılımcılara hediye edildi.