BAYRAK HEDİYE ETTİLER

Parti içerisinde sergilediği birlik ve beraberlik ile önemli çalışmalar gerçekleştiren İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Furkan Özen ve yönetimi, salgın sürecinden ve sürekli artış yönlü olan kurlardan etkilenen esnafın dertlerini dinledi. Başkan Özen ve parti üyeleri, esnafa, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için Türk Bayrağı, 18 Ekim Azerbaycan Bağımsızlık Günü´nü anmak ve Türk- Azerbaycan dostluğunu pekiştirebilmek adına Azerbaycan Bayrağı hediye ettiler.

 

TALEP VE SORUNLARINI DİNLEDİLER

Yönetim Kurulu üyelerim ile birlikte Azerbaycan ordusunun ve kardeşlerimizin yanında olduğumuzu göstermek amacıyla esnaf ve vatandaşlarımıza Türk ve Azerbaycan bayrağı dağıttık. Çünkü Azerbaycan bizim kardeş ülkemizdir.  Farkındalık oluşturmak için Azerbaycanlı kardeşlerimizin yalnız olmadıklarını göstermek adına Türk ve Azerbaycan Bayraklarını esnafımıza ve vatandaşlarımıza hediye ettik.”

KIRIKKALE’DE BUGÜN HANGİ ECZANELER NÖBETÇİ 20 NİSAN 2024 KIRIKKALE’DE BUGÜN HANGİ ECZANELER NÖBETÇİ 20 NİSAN 2024

 

ZULME HEP BİRLİKTE DUR DİYECEĞİZ

“Esnaflarımızın olumlu tepkileri ve duaları bizleri ziyadesiyle mutlu etti. İki Devlet Tek Millet olarak Karabağ özgür olana kadar Azerbaycan´a desteğimizi sürdüreceğiz. Bu hususta bütün mecralarda tek yürek olup zulme hep birlikte dur diyeceğiz. Azerbaycan halkına maddi ve manevi desteğimizi sürdüreceğiz. Allah´ın izniyle Karabağ en kısa sürede işgalden kurtulacaktır' dedi. Haber: Ahmet Ünal