Pandemi dolayısıyla İlçe kongrelerini kısa sürede tamamlayan Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale teşkilatı, hafta sonu da il kongresini gerçekleştirecek. 20 Eylül Pazar günü Yahşihan Kilim46 Açık Hava Düğün Salonunda gerçekleştirilecek olan il kongresi Saat.13.00´da başlayacak.

 

ÜST KURUL DELEGE SAYISI 9´A YÜKSELTİLDİ

MHP Kırıkkale teşkilatı hafta sonu gerçekleştirilecek il kongresinin hazırlıklarını yapıyor. Geçtiğimiz günlerde Tek liste halinde yapılması beklenen genel kurul, COVİD-19 salgını nedeniyle ilçe kongrelerinde olduğu gibi açık havada gerçekleştirilecek. Bir önceki genel kurulda 7 olan üst kurul delegesi belirleyen MHP Kırıkkale teşkilatının, en son yapılan seçimlerde Kırıkkale´deki oy oranını yükseltmesi nedeniyle bu sayının 9´a yükseltildiği belirtiliyor. Koronavirüs salgını nedeniyle il kongresine da katılımın sınırlı tutulması, delege ve protokol üyelerinin katılması bekleniyor.

 

PANDEMİ KURULLARI İÇERİSİNDE YAPILACAK

Kongre hazırlıklarıyla ilgili bilgiler veren MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu ‘İstiklal için birlik, İstikbal için dirlik, Kazanan Türkiye Olacak´ parolasıyla başlattığımız ilçe kongrelerimizi gerçekleştirdik. Hafta sonu yapacağımız il kongresi ile de Kırıkkale teşkilatı olarak kongrelerimizi tamamlayacağız. Tek liste halinde yapacağımız genel kurul 20 Eylül Pazar günü Yahşihan Kilim46 Açık Hava Düğün Salonunda gerçekleştirilecektir.  Kongremiz covid-19 pandemi sürecine uygun şekilde maske, mesafe ve temizlik kurallarına uygun şekilde icra edilecektir. Kongrede yönetim kuruluna bir başkan, 40 yönetim kurulu üyesi, 7 disiplin kurulu üyesi ve 9 da üst kurul delegesi seçilecek. Kongremizin şimdiden ülkemize, milletimize ve Kırıkkale´mize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. HABER: Kenan Kuzucu

12 yaşındaki ressamdan şehit babası anısına resim sergisi 12 yaşındaki ressamdan şehit babası anısına resim sergisi