Kırıkkale’ye yağışlı hava geri dönüyor! Kırıkkale’ye yağışlı hava geri dönüyor!


KALABALIK YOKTU

2002 yılında yüzde 35 oy oranı ile tek başına iktidar olan ve 16 yıldır hep sandık kapatan AK Parti´nin Kırıkkale´de en küçük mitingi yapıldı. Ön tarafta bulunan konuşma kürsüsü ve arka tarafta vinçlerle sıkıştırılan meydan da kenar kısımların dolmadığı gözlendi. Bu zamana kadar ki en az sayıda katılımın olduğu mitingde boşluklar göze çarptı.

 

TEŞKİLAT VASAT

Geldiği günden bu yana AK Partili isimlerle çekişen ve kavga eden İl Başkanı seçim atmosferini kaldıramadı. Miting organizasyonunun tanıtımında eksik kalan İl Başkanı, AK Kadroları birarada tutamadı. AK Parti´nin sloganı ‘Birlik, Bereket ve Bolluk´ iken parti içerisinde birliği sağlayamayan AK Parti bereket ve bolluktan da yoksun kalacak gibi. 

 

KIRIKKALE BAYRAMA HAZIR

Daha sonra kürsüye çıkan Başbakan Yıldırım, Kırıkkale´nin bayrama hazır olduğunu söyleyerek, “Bu ay iki bayram var. Biri Ramazan Bayramı diğeri ise 24 Haziran Bayramı´dır. Ramazan Bayramı´nın bereketini hep birlikte yaşayacağız. 24 Haziran´da ise ikinci bayramımızı coşkuyla kutlayacağız. Kırıkkale AK Kadroları güçlü bir şekilde TBMM´ne gönderecek ve Kırıkkale 3-0 yapacak”

 

BİZİ YALNIZ BIRAKMADINIZ 

“Kırıkkale bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı” diye sözlerine devam eden Yıldırım, “Her zaman güçlü desteğinizi yanımızda gördük. 1 Kasım´da Kırıkkale yüzde 62 ile rekor bir destek verdiniz. 24 Haziran´da da Kırıkkale bizimle olacak. Çünkü Kırıkkale´ye bu yakışır. Güçlü Türkiye, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye için durmak yok yola devam diyoruz. 16 yıldır liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile durmadan, yılmadan, gece gündüz çalışıyoruz”

 

KIRIKKALE´DE SONUÇ BELLİ

“Savunma Sanayi´nin kalbi Kırıkkale´den atıyor” diyen Yıldırım, “24 Haziran´da Kırıkkale haydi bir daha diyecek. Kırıkkale´de sonuç belli. İşte meydan bunu söylüyor. 2002 yılında Kırıkkale bir milyon dolar ihracat yapıyordu, şimdi artık 19 milyon dolar ihracat yapıyor. Kırıkkale´ye 15 yılda 800 yeni derslik kazandırıldı, sınıflara düşen öğrenci sayısını 29´dan 17´ye indirdik. Kırıkkale Üniversitesi´ne 16 yılda büyük yatırımlar yaptık”

 

37 MİLYONLUK YATIRIM

Kırıkkale´de 200 yataklı Yüksek İhtisas Hastanesi´ni Kırıkkale halkının hizmetine açtıklarını dile getiren Yıldırım, “İşte arkanızda bulunan Kırıkkale´nin simgesi Nur Camii´ni de biz yaptık. Birinci sınıf sağlık tesisini yaptık, 37 milyon yatırımla altı tane birinci basamak sağlık tesisi daha inşa ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Kırıkkale´nin Makine Kimya Endüstri Kurumu´nu modernize etmeye devam ediyoruz. Ağır Silah Fabrikası´na sıvı demir çelik üreten yeni bir yer açtık. Hayırlı olsun”

 

400 milyonluk bir yatırımdan bahsediyoruz. Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi

 

Organize Bölgesi´ne yatırımcılar