Işıklar Köyü’nde ‘yağmur duası’ edildi Işıklar Köyü’nde ‘yağmur duası’ edildi


 

 

 

 

KIRIKKALE´DEN KATILIMLAR OLUYOR

Kırıkkale´den istihdam sağlayan firmalardan SUMITOMO RUBBER AKO Lastik Sanayi ve Ticaret A.Ş İnsan Kaynakları ve İdari İşler Genel Müdürü Katsuya TAJIMA Kırıkkale´den aralarına katılan çalışma arkadaşlarından memnun olduklarını, çalışan sayılarının 1669 olduğunu bu sayıyı 2019 Haziran ayına kadar 2000 olarak hedeflediklerini belirtti. Firmalarına yönelik işgücü desteğinden dolayı Kırıkkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Yasin Tekin´ e teşekkür ederek bundan sonraki işe alım süreçlerinde de işbirliğinin sürmesi temennisinde bulundu.

 

147 KİŞİ İŞE GİRDİ

İl Müdürü Yasin Tekin 2018 yılında SUMITOMO RUBBER AKO Lastik Sanayi ve Ticaret A.Ş,  Kırıkkale İŞKUR´da kayıtlı iş arayanlara yönelik yapılan seçmeler sonucunda toplam 147 kişinin işe yerleştirildiğini belirterek istihdama yönelik desteklerinden dolayı İnsan Kaynakları ve İdari İşler Genel Müdürü Katsuya TAJIMA´ya teşekkür etti. Bundan sonraki işe alım süreçlerinde desteklerinin devam edeceğini belirtti.

 

KATKILAR DEVAM EDECEK

Çankırı Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren AKO Akü firmasının Genel Müdürü Dr.Hulki Büyükkalender; şuan çalışan sayılarının 265 olduğunu, yıl sonuna kadar bu sayının 300 olmasını hedeflediklerini belirterek bugüne kadar verdiği destekten dolayı, Kırıkkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Yasin Tekin´e teşekkür etti. İl Müdürü Tekin; 2019 yılında AKO Akü firmasının, Kırıkkale İŞKUR´da kayıtlı iş arayanlara yönelik yapılan seçmelerde toplam 89 kişiyi işe aldığını belirterek, istihdama katkılarından dolayı AKO Akü Genel Müdürü Dr.Hulki Büyükkalender´ e teşekkür etti. Haber Merkezi