KAYMAKAM KAPLAN İNCELEMELERDE BULUNDU

İlk olarak iki hafta önce Yahşihan ilçesine bağlı Bedesten köyünde geçen hafta ise Sulakyurt ilçesine bağlı Ağaylı köyünde hayata geçirilen proje bu hafta da Balışeyh ilçesine bağlı Işıklar Köyü´nde gerçekleştirilecek. 8 Kasım 2020 tarihinde Pazar günü gerçekleştirilecek olan açılış öncesi Balışeyh Kaymakamı Kübra Kaplan, Işıklar Köyü´nde incelemelerde bulundu.

Meteoroloji uyardı! Kırıkkale’yi fırtına vuracak! Meteoroloji uyardı! Kırıkkale’yi fırtına vuracak!

 

EKSİKLİKLER TAMAMLANIYOR

Köy Muhtarı Ali Bedir ve köyün ileri gelenleri tarafından karşılanan Kaymakam Kübra Kaplan, köyde yapılacak çalışmaları kontrol etti. Köylerin girişinden itibaren bütün eksiklerin tamamlanacağı proje kapsamında, metruk yapılar yıkılıp ve görüntü itibarıyla kötü durumda olan binaların dış cephesi boyanacak.

 

METRUK BİNALAR YIKILACAK

Kaymakam Kaplan yaptığı açıklamada, “Kırıkkale Valimiz Sayın Yunus Sezer´in himayesinde proje kapsamında bütün köylerimizin köy içi düzenlemesini yapılacak. Metruk binaların yıkımı gerçekleştirilecek. Kötü durumda olan yapıların ve boyama imkanı olmayan vatandaşların binalarını yöresel mimariye uygun boyanacak”

 

KÖYLERİMİZ GÜZELLEŞİYOR

Köy Muhtarı Ali Bedir ise, “Köylerimiz Kırıkkale Valimiz Sayın Yunus Sezer´in himayesinde güzelleşiyor. İl Özel İdaresi´ne bağlı ekiplerimiz gece ve gündüz demeden köylerimiz için çalışıyor. Kaymakamımız Sayın Kübra Kaplan´a da teşekkür ederiz” dedi. Işıklar Köyünde 8 Kasım Pazar günü Vali Yunus Sezer, Milletvekili Ramazan Can ve il protokolünün katılımı ile program düzenlenecek. Haber: Kenan Kuzucu