KARDEŞLERİMİZ ÜŞÜMESİN

Yardım Eli Derneği Kırıkkale Temsilciliği ile Kırıkkale Belediyesi Organizasyonu tarafından Suriye´deki ihtiyaç sahipleri için yiyecek, giyecek, battaniye ve kuru gıda kampanyası başlatıldı. Hüseyin Kâhya Parkı´nda 23 Aralık´a kadar açık kalacak olan çadırda Suriye´de yaşanan dram fotoğraflarla sergileniyor.

 

HERKES BÜYÜK BİR ACI ÇEKİYOR

Kış ayı ile birlikte ihtiyaçların bir kat daha arttığına dikkat çeken Yardım Eli Derneği temsilcisi Halil Bakır, Suriye´de kız, erkek, büyük, küçük demeden 7´den 77´ye herkesin büyük bir acı çektiğini, savaş acısının bir nebzede olsa hafifletmek ve destek olmak adına kampanya ya öncü olduklarını dile getirdi.

Yazın bunları yapın sıcaktan korunun! Yazın bunları yapın sıcaktan korunun!

 

KIRIKKALE DUYARLI DAVRANDI

Şuanda kadar 1 tır yardım malzemesinin toplandığını vurgulayan Bakır, “24 Aralık ya da 25 Aralık tarihinde Kızılay ve AFAD ekiplerinin eşliğinde yardım tırlarımız yola çıkacak. Bizler bu yardımı buradan Hatay´a, oradan da güvenlik kontrolü olan ve zor durumda bulunan kardeşlerimiz için dağıtımı yapılacaktır. Çadırımız kurulduğu günden itibaren Kırıkkaleli vatandaşlarımız ilgisini hiçbir zaman eksik etmedi. Onlara sonsuz teşekkür ederim” dedi.

 

NAKDİ YARDIM DA YAPILABİLİR

Çadırda ikinci el veya sıfır kıyafet, ayakkabı, battaniye, un, kuru gıda, bebek bezi, bebek maması gibi temel gıda maddeleri aldıklarını söyleyen Bakır, ayrıca makbuz karşılığı nakdi yardım aldıklarını vurguladı. Başkan Bakır ayrıca, battaniye almak isteyenlerin 25 TL, bir Torba kömür almak isteyenlerin 20 TL, Kömür-Odun Sobası almak isteyenlerin ise 100 TL´yi belirli bankaların hesap numaralarına ek bir ücret ödemeden yatırarak bağış yapabileceklerini söyledi.