Yaklaşık 20 gündür kendi tesislerinde antrenmanlarını sürdüren Türk Metal Kırıkkalespor 2015-2016 Futbol sezonunu ilk hazırlık maçında Ankara´da 3. Lig ekiplerinden Etimesgutspor ile karşı karşıya geldi. Maça Tayfun, Sabri, Yasin,Berkay, Muhammet, Mehmet, Veysi, Serhat Ali, Adem, Tolga, Uğur on biri ile çıkan kırmızı mavililer rakibine oranla daha diri göründü. Ev sahibi ekibin geliştirdiği atakları orta sahada kesen temsilcimiz hızlı ve kanattan geliştirdiği kontrataklarla etkili oldu. İlk yarıda her iki ekipte bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince ilk devre golsüz sona erdi.

Ayan’dan Duman’a tam destek! Ayan’dan Duman’a tam destek!

ETKİLİ OLAMADI

Maçın ikinci yarısında her iki takımda oyuncu değişiklikleri yaparak başladı. Türk Metal Kırıkkalespor Adem hariç on futbolcuyu değiştirerek sahaya çıktı. İlk yarıdaki futboldan uzak bir futbol sergileyen kırmızı mavililerde futbolcuların arında uyum sorunu olduğu gün yüzüne çıktı. Ev sahibi ekibin 70. Dakikada bulduğu gole cevap veremeyen Türk Metal Kırıkkalespor sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Türk Metal Kırıkkalespor ‘da yeni transferlerden Mehmet, Serhat Ali ve ikinci yarı görev alan Görkem oynadığı futbolla dikkat çeken isimler oldu. Geçen seneki kadroda yer alan futbolcularında oldukça formda olduğu görüldü. Bu arada sakatlıkları nedeniyle Cansın, Engin ve Ömer bu hazırlık maçında forma giymediği belirtildi.

YÖNETİCİLER YALNIZ BIRAKMADI

Türk Metal Kırıkkalespor´un ilk hazırlık maçında yöneticiler ve taraftarlar yalnız bırakmadı. Karşılaşmayı kulüp başkanı Metin Karakuş, Türk Metal sendikası Şube Başkanı Mürsel Öcal, Şube Genel sekreteri Zekai Tufan, Genel Kaptan Metin Gılıç, yöneticiler Tolga Özkan, Metin Süngü ve Salih Işıkoğlu beraber izledi. Maç sonunda Türkiye Kupası sonrasında takımın 17 gün boyunca Türk Metal Sendikasına ait Büyük Anadolu otelinde kamp yapacağı belirtildi.

 

SONUÇ ÖNEMLİ DEĞİL

Türk Metal Kırıkkalespor teknik direktörü Hasan Erin Şimşir hazırlık maçında alınan sonucun kendileri için bir önem arz etmediğini ilk kez takımı görme fırsatı bulduğunu söyledi. Şimşir ilk kez bir araya gelen futbolcuları arasında bir uyum problemini olmasını normal olduğunu söyledi. Şimşir “ Önümüzde oynayacağımız kupa maçına kadar bu hazırlık maçında gördüğümüz eksikleri giderme antrenmanları yapacağız. Futbolcularımız birlikte oynadıkça uyum sorununu atlatacaktır. Bu daha ilk adım önümüzde günlerde çalışmalarla adımlarımızı sıklaştıracağız” ifadesini kullandı.