Kırıkkale’de acılı anne 15 yaşındaki kızını arıyor Kırıkkale’de acılı anne 15 yaşındaki kızını arıyor

Memur-Sen İl Başkanı Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan “Birlikten kuvvet doğar düsturu ile Memur-Sen Konfederasyonu olarak bizler istişare içerisinde tüm kurum ve kuruluşlarla birlikte çalışmayı bir çalışma kültürü olarak benimsemiş durumdayız. Gerek ülke genelinde gerekse de ilimizin her türlü sorununa, sıkıntısına duyarsız kalmadan çözüm odaklı yaklaşarak elimizden gelen her türlü gayreti bugüne kadar gösterdiğimiz gibi bu duyarlılıktan da asla vaz geçmeyi düşünmüyoruz”

FAYDALI ÇALIŞMALAR YAPMAK İSTİYORUZ

“Konfederasyonum, Sendikam, Yönetim Kurullarım ve tüm üyelerim adına görevinizde başarılar temenni ederim. Konfederasyon olarak tüm kurum ve kuruluşlar ile olduğu gibi sizinle de istişare içerisinde çalışmaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim. İlimizde yaşayan vatandaşlarımıza, bağlı olduğum konfederasyonuma gönül vermiş üyelerimize faydalı çalışmalar yapmak istiyoruz. Bu çalışmaların istişare içerisinde yapılması durumunda daha efektif olacağı kanaatini taşımaktayız” şeklinde görüşlerini ifade ettikten sonra Konfederasyona bağlı şube başkanları kendi iş kolları çerçevesinde bilgi paylaşımında bulundular.  

TEŞEKKÜRLER

Görüşmelerden ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Bayraktar “Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim” şeklinde görüşlerini ifade etmesinin ardından karşılıklı iyi niyet ifadeleri ile ziyaret sonlandırıldı. Haber: Emel Selci