600 KİŞİYE GÜNLÜK YEMEK DAĞITILACAK

Kırıkkale Belediyesi Ramazan ayında toplumda paylaşma ve dayanışma kültürünü yaygınlaştırmak, yoksul ve dezavantajlı vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kentin bazı noktalarında iftar çadırları kuracak. Bağlarbaşı Mahallesi Nokta Camii yanı ve Karşıyaka Mahallesi´ne kurulacak 2 ayrı iftar çadırında Ramazan ayı boyunca her gün iftar saatinde 600 kişiye sıcak yemek dağıtılacak.

 

Karakeçili Kaymakamı Uludağ, İngiltere’ye gidiyor Karakeçili Kaymakamı Uludağ, İngiltere’ye gidiyor

TALEP ARTARSA, ÇADIR ARTACAK

“Hayırseverlerin yaptığı yardımlar ile ocağı biz kaynatacağız” diyen Kırıkkale Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Ahmet Koçak, “Hayırseverlerin yaptığı yardımlar ile kentimizin 2 farklı noktasında iftar çadırı kuracağız. Taleplerin artması durumunda iftar çadırlarını artırmayı düşünüyoruz. Ayrıca günlük 600 kişiye iftar yemeği vereceğiz, yoğunluk olması durumunda bu sayıyı bin kişiye çıkaracağız” diye konuştu.

 

VATANDAŞLAR YARDIM YAPABİLİR

Belediyesi´nin tüm iftar çadırlarının maliyetini karşıladığını ifade eden Koçak, 'Geçmiş yıllarda olduğu gibi hayır yapmak isteyen vatandaşlarımız da bulunmaktadır. Şimdiden bağış yapmak isteyenler bizimle iletişime geçtiler. Yardım yapmak isteyenler bizimle iletişime geçebilir' dedi.