Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe
GÜNCEL 4.02.2018 16:11:10
İÇ ÇEKİŞMELERİ BIRAKALIM DEVLETİMİZE SAHİP ÇIKALIM

İÇ ÇEKİŞMELERİ BIRAKALIM DEVLETİMİZE SAHİP ÇIKALIM

Kızılelma Ocakları ve UMUD Genel Başkanı Hakan Polat “İç çekişmeleri bırakalım, devletimize sahip çıkalım ki, Devletimiz iri olsun, diri olsun, mazlumlara ağabeylik yapabilsin” dedi.

FAALİYETLERİMİZ YASAL ZEMİNDE YAPILIYOR

Genel Başkanı Hakan Polat yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Son zamanlarda faaliyetlerimiz, kimi basın yayın organında ve kimi zamanda halkımız nezdinde haber ve tartışmalara konu edildiğinden, amaç ve ideallerimiz hakkında kısa bir arz gerekmiştir. Merkezi Ankara Çankaya ilçesinde olan Kızılelma Ocakları ile yine merkezi Ankara´da olan Uyuşturucu ile Mücadele amacı güden UMDER Derneklerinin Genel Başkalığını yapmaktayım. Gerek şahsım ve gerekse üye arkadaşlarımızla birlikte faaliyetlerimizi tamamen yasal zeminde, toplumsal faydayı amaçlayarak yürütmekteyiz”

 

KIZILELMA OCAK AYINDA KURULDU

“Kızılelma Ocakları, 2017 senesinin Ocak ayında yaptığımız müracaat ile kurulmuştur. Bu ülkü, şahsımıza ve hiçbir kişi ya da guruba atfen doğmamıştır. Zaten tarihten gelen bir inanç ve ideali temsil eden Kızılelma İnancını canlı tutmak için kurulmuştur. Bu inanç, kendilerine şükran ve minnet duyduğumuz başta Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından zaman zaman öğüt olarak deklare edilmiş, bazı medya kuruluşları, film yapımcıları, asker personelin ifadeleri ile güncel bir konu, saygı duyulan söylemler ile kamuoyunun yeniden gündemine gelmiştir”

 

BİRLİK VE BERABERLİK

“Kızılelma ülküsüne inanıp destek veren tüm gönüldaşlarımıza, Devletimizin ilgili kurumlarına, siyasilere, haber kanal, site ve dergilerine buradan şükranlarımızı arz ediyoruz. Yine aynı meyanda, gençlerimizi uyuşturucu belasından korumak ve terörün beslendiği kaynağı kurutmak için faaliyetlerimizi de canı gönülden hiçbir kişisel hesaba girmeden sürdürmekteyiz. İç ve Dış mihrakların öteden beri Milleti, Devleti, Vatanı, Seçilmiş Hükümetlerimizi ve İstiklalimizi hedef alan, ekonomik, siyasi ve güvenliğe dönük müdahaleleri, son yıllarda toplum içinde kaygı, nefret ve husumet tohumlarını canlandırmaya, Milli Birlik ve Beraberliğimizi bozmaya, halkımızın kendi içinde ve halk kesimleri ile Devletimiz arasındaki birlik ve bütünlüğü bozmaya yönelmiştir”

 

TOPYEKÜN BİR MÜCADELEYE GİRDİK

“Bu sebepledir ki, her Türk evladı gibi bizler de siyasi amaç gütmeksizin, milli hassasiyetlerimiz konusunda toplumda farkındalıklar oluşturmaya, milli değerlerimizi güncel ve diri tutmaya katkı sağlamak amacıyla faaliyetlerde bulunmaktayız. Anayasamızda en temel değerlerden sayılan Milli Birlik ve Beraberliğe yapılan saldırılara karşı Devlet ve Millet olarak topyekün bir mücadeleye girdiğimiz; Devletimiz ve Kurumlarımızın da terör ile mücadeleyi en üst düzeyde tuttuğu şu günlerde Milli Hassasiyetlere önem vermekte, Milletten de birlik ve beraberlik şuuru altında mücadeleye katkı sağlaması beklenmektedir”

 

KUTSAL GÖREV

“Ülkemizin, Milli Birlik ve Beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğu şu günlerde, gündeme dair çalışmalarımız olmakta, değerli kamuoyundan aldığımız teveccühler ile gücümüze güç katılmaktadır. Kızılelma Ocaklarının inanç temellerini oluşturan Türklük, Adalet, Bağımsızlık inanç ve ülkülerini, Türklüğün tarihinden gelen Devlete, Allah´a, Kur´an ve Peygambere sadakati, Türk Devletlerinin geçmişten bu güne değerlerini temsil eden tüm amblemleri ve kurumları, Kızılelma Ocakları için kutsal olduğu bilinmelidir”

 

GELECEK NESİLLERİMİZDEN ÖZÜR DİLİYORUZ

“Bir gün nesillerimize bırakacağımız değerlere sahip çıkmaya, inanç ve değerlerimizi diri tutmaya gayret ediyoruz. Ancak kutsal değerlerimizi kasten olmasa da sehven kişisel hatalarımız ile ziyana uğrattığımız da olmuştur. Şayet ülkümüze zarar verecek hatalarımız olmuş ise Ecdattan bu ülküye inananlardan ve gelecek nesillerimizden özür diliyoruz. Lütfen kişisel husumet ile hareket ederek kişisel hatalarımızı idealler ile yan yana anmayınız. Biz yıpratmak ister iken, ülkü ve inançlarımıza zarar vermeyiniz. Güneşin doğduğu ve battığı her yere Türk Adaletini götürme idesini temsil eden Kızılelma Ülküsünü bir inanç olarak gören tüm ülküdaşlarıma sesleniyorum”

 

ÇEKİŞMELERİ BİR KENARA BIRAKALIM

Bırakın kısır çekişmeleri, ki enerjimizi düşmana ve hainlere kullanalım; Bırakın Türk Halkının Devleti ve Milleti ile bölünmez bütünlüğüne yönelen kavgaları, ki iri olalım diri olalım; Bırakın kan davalarını, ki kardeşliğimizi yüceltelim, barış sevgi ve birlik pınarından sevgi çiçekleri beslensin; Bırakın maddi hesapları, ki unutulmaya yüz tutturmak isteyen düşmanın değil, kendi inanç ve değerlerimizin sevgi ikliminde yaşayalım, yaşlanalım, evlatlarımıza yaşanılabilir bir ülke emanet edelim; Bırakın koltuk kavgalarını, ki Devletimizin kurumları, liyakatli insanlar tarafından idare edilsin; Bırakın batı yardakçılığı yapmayı, ki istikbalde vatan da millet de bağımsız olabilsin. Kendi ekonomi, siyaset ve toplumsal değerleriyle örgülenmiş bir gelecek inşaa edelim; Bırakın kişisel husumetleri, ki adaletin kılıcı olmuş bu millet, şerefli yüreği, güçlü kasları ile nasıl tarih yazmış ise, bu gün de o ruh ile tarihine köküne bağlı, zalime karşı güçlü ancak mazluma karşı merhametli sevgi dolu, esenlik dinini temsil eden bir nesil yetiştirelim; Bırakın saplantıları, batıl inançları, yobaz önyargılı inanışları, sarılın ilme ve bilime, ki uygar devletlerle yarışıp onlara medeniyet öğretecek güçlü  Türk Devletini onaralım, daha da güçlü bir ülkeyi hep birlikte yeniden inşaa edelim; Bırakın siyasi çekişmeleri, ki sözünüze itimat edilsin, doğru nereden gelirse gelsin, doğruya itibar edip siyasi yandaşlık, kısır muhalefet ve hesaplar ile ilmin gerçeklerine, doğru edilen söz ve tavsiyelere sırtımızı dönüp milletimizi doğrulardan mahrum etmeyelim. İç çekişmeleri bırakalım, devletimize sahip çıkalım ki, Devletimiz iri olsun, diri olsun, mazlumlara ağabeylik yapabilsin”

 

MİLLET ORDU DEVLET

“Kızılelma Ocakları ve Uyuşturucu İle Mücadele Dernekleri, kişisel hiçbir çıkar hesabı yapmadan, hiçbir siyasi organizasyona taraf olmaksızın, Türklüğün tarihten gelen değer ve inançlarını yaşayan ve yaşatanların buluştuğu, nerede zulüm varsa oraya Türk Ve İslam Adaletinin Sancağını dikmek isteyenlerin  buluştuğu, bu günün ve geleceğin nesillerine doğru mesajlar vermeyi hedefleyen kutsal birer ocaktır. Millet ordu devlet, Devlet, ebed müddet. Canımızın hamisi güvenlik güçlerimiz, Devletimiz Milletimiz hepiniz Allaha emanet olun” dedi. Haber Merkezi


Diğer Haberler

28.03.2024

27.03.2024

26.03.2024

25.03.2024

23.03.2024

22.03.2024

21.03.2024

20.03.2024

19.03.2024

18.03.2024

16.03.2024

15.03.2024