GÜNCEL 22.12.2019 14:39:01
HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

İŞADAMI HAYDAR ALBAYRAK, BALIŞEYH İLÇESİNDE MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

 

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

 

Kırıkkaleli işadamı Haydar Albayrak, merkezde başladığı muhtarlar toplantısına ilçelerle devam ediyor. Üçüncü toplantısını gerçekleştiren Albayrak, Balışeyh Muhtarlar Dernek Başkanı Ali Bedir´in başkanlığında köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

 

BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENDİ

Kırıkkale´de ziyaret etmedik kapı, elini sıkmadık vatandaş bırakmayan işadamı Haydar Albayrak, muhtarlar ile buluşma toplantılarına devam ediyor. Bu kapsamda Albayrak, merkez haricinde ilçelerde üçüncü muhtar buluşma toplantısını Balışeyh´te gerçekleştirdi. Balışeyh Muhtarlar Dernek Başkanı Ali Bedir´in başkanlığında köy muhtarlarıyla bir araya geldi. Tek sevdamız Kırıkkale diyen Albayrak, “Bizler bu şehirde yaşayan herkesi gönülden seviyoruz. Geçmişte olduğu gibi bizler her zaman buradayız” dedi.

 

ALBAYRAK, KENDİSİ HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Kendisi hakkında muhtarlara bilgiler veren Albayrak, “Keskin Kavlak köyünden evliyim. Şuana kadar yaklaşık 5 yıldır da iş dünyasında ticaretteyiz. Daha öncesinde MKE ve TÜPRAŞ çalışma hayatım olmak üzere 27 yıllık da bir işçilik hayatım var. Son 5 yıl içinde kendi isteğimiz ile istifa ederek Ankara´da inşaat sektörüne girdik, ülkemizin ciddi sahalarında yatırımlarımız var. Kırıkkale´de de önemli yatırımlarımız oldu. Ticaretin dışında da siyasete bismillah dedik. Bizler siyasete 1987 yılında başladık” dedi.

 

KIRIKKALE´DEN BAĞINI KOPARMIŞ DEĞİLİM

“Bizim derdimiz Kırıkkale. Milletvekili aday adaylığımız oldu. Derdimiz Kırıkkale bunu lafta konuşup burada gitmekle olmuyor. Memleketin derdine çözüm üretmek icraatla olması gereken durum. Ama bu işe oraya gidip sizin gönlünüzü almak ve dualarınızı almak çok önemlidir. şimdi biz burada birbirimize kenetlenmemiz, et tırnak olmamız lazım. Bizler her zaman ayrıştırmalardan kaybettik. Ben sizin bir kardeşinizim. Benim evim burada, Kırıkkale´den bağını koparmış değilim.”

 

BEN HER ZAMAN SİZİN EMRİNİZDEYİM

“Bana göre sizler bu şehrin akil insanlarısınız. Baş tacısınız, Kırıkkale´nin yükünü çeken, derdini dinleyen insanlarsınız. Biz çalışmalarımızı sessiz, reklamsız bir şekilde ilerleteceğiz. Nerede bir gariban var, mazlum var bunları biz sizlerden tespit ederek dertlinin derdine derman olmak istiyoruz, dua alan olmak istiyoruz. En önemlisi bu başlangıcın partiler üstü bir çalışma yapmak istiyoruz. Herkes bizim kardeşimiz.”

 

KÖY KÖY, KASABA KASABA GEZİYORUZ

Bir zamanlar şehre hizmet etmiş, koltukta boşa oturmuş, halka sırtını dönmüş, etrafına çalışmış biz bunlardan olmak istemiyoruz ama her kesimi de kucaklamak istiyoruz. Kavgacı bir insan değil, birleştirici, taş atana aş atan, eleştiri yapıyorsa bir eksiğimiz var ki beni eleştiriyorlar diyeceksin, savaş alanındaymış gibi davranmayacağız. Bu dünya gelip geçici, baki olan hoş bir seda bırakmak bunu da sizinle yapmak istiyorsunuz. Sizler benim başımın tacısınız” dedi. Haber: Ayşe Soysal

 

 

 

 

 

 

 

 


Diğer Haberler

29.03.2024

28.03.2024

27.03.2024

26.03.2024

25.03.2024

23.03.2024

22.03.2024

21.03.2024

20.03.2024

19.03.2024

18.03.2024

16.03.2024