DAHA ÇOK TESİSLERE İHTİYACIMIZ VAR

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ait tesisleri gezerek Gençlik Spor Müdürü Yasin Özdemir´den bilgi alan Dağdelen, Kırıkkale´de 6.500 gencin yaz spor okullarına katılmasının sevindirici olduğunu ifade ederek “35 spor branşının hepsine çocuklarımızın ilgi göstermesi son derece sevindirici. Bu yüzden, gelecek için daha çok ve modern spor tesisine ihtiyacımızın bulunduğu bir gerçek. Bu konuda girişimlerimiz devam ediyor” diye konuştu.

Yapay zekadan Kırıkkale için deprem uyarısı! Yapay zekadan Kırıkkale için deprem uyarısı!

 

GENÇLERİMİZ VE ÇOCUKLARIMIZ BİZİM GELECEĞİMİZ

‘Ağaç yaşken eğilir´ misali, küçük yaşta spor yapma uğraşında olan çocuklarımız ve gençlerimizin, gelecek için ümit vermelerinin son derece sevindirici olduğunu belirten AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen “Çocuklarımızın ve gençlerimizin kahve köşesinden çok spor tesislerinde hayatlarına sağlıklı bir yön vermeleri, belki de gelecekte milli forma ile ülkemizi yurt içinde ve dışında layığı ile temsil edecek olmaları, bizim geleceğe daha güvenle bakmamıza neden oluyor” dedi.

 

KÜÇÜK SPORCULARLA BİR ARAYA GELDİ

AK Parti İl Başkanı Dağdelen, yaz spor okulları içinde en çok ilginin olduğu yüzmenin  yanı sıra Boks, Basketbol, Eskrim tesislerinde gençlerle bir araya gelerek sohbet etti. Boks dalında eldiven giyen Dağdelen daha sonra,  Basketbol oynama fırsatı bularak gençliğini hatırladığını dile getirdi. Haber Merkezi