HAYIRLI OLSUN

Kırıkkale Üniversitesine Rektör olarak atanan Prof. Dr. Ersan Aslan ve Rektör Yardımcısı olarak atanan Prof. Dr. Nihat İnanç şube ve üniversite temsilciliği olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Kamu Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim Sen Kırıkkale Şube Başkanı Yücel Karabacak, yeni görevlerinin başta ilimize, Kırıkkale Üniversitesine ve kendilerine hayırlı olmasını dilediler.

 

ADALET VAZGEÇİLMEZ İLKEMİZDİR

Rektör ve Rektör Yardımcısı ile faydalı bir sohbet gerçekleştirdiklerini dile getiren Karabacak, “İlimizle Üniversitemiz arasındaki kaynaşmanın sağlanması hususunda sayın Rektörümüzle hem fikir olduk. Üniversitemizde her şey öğrencilerimiz için. Her şey onların mutluluğu ve başarısı için. Bunu gerçekleştirmek için mesai mefhumu tanımadan çalışmak bizim yöneticilik anlayışımızın temelidir. Biz hep ileriye bakmak onun için çalışmak zorundayız. Adalet vazgeçilmez ilkemizdir” dedi.

Gençlik Merkezleri İç Anadolu Bölge Şampiyonası başladı Gençlik Merkezleri İç Anadolu Bölge Şampiyonası başladı

 

ÜNİVERSİTE KIRIKKALE İÇİN ÖNEMLİ

Karabacak heyetleri adına “Üniversitenin Kırıkkale için önemini vurgulayarak  bu başlayan yeni dönemde üniversitenin Kırıkkale´nin gelişiminde; eğitim, sosyal, ekonomik ve kültürel alanda önemli bir rol alacak. Sayın rektörümüzün bu pozitif düşünceleri bizleri tamamıyla memnun etmiştir. Bu düşünceler ışığında Sayın Rektörümüze ve Rektör Yardımcımıza başarılar diler Allah muvaffak eylesin diyoruz” dedi. Haber: Emel Selci