ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRDİ 

Kırıkkale İŞKUR, piyasa araştırması için sahaya indi Kırıkkale İŞKUR, piyasa araştırması için sahaya indi

Belediye Başkanı Saygılı, ilimizde yapılan ve yapılacak olan çalışmaları değerlendirdi. Toplantıya Başkan Saygılı, Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve Belediye personelleri katıldı. Başkan Saygılı, 2016 yılı içerisinde 540 km sathi kaplama, 282 km sıcak asfalt, 140.000 m2 kilit parke yapıldığını ifade ederek, MKE´den Belediyeye devrolan araziler hakkında da bilgi verdi.

 

50 DÖNÜMLÜK ŞEHİR PARKI YAPIYORUZ

Başkan Saygılı, personeller ile yaptığı konuşmada “Bu araziler üzerinde ilk olarak şehitler parkını yaptık ve vatandaşlarımızın hizmetine açtık. Araziler üzerinde yaklaşık 50 dönümlük şehir parkı yapıyoruz ve şuan çalışmalar devam ediyor. 2017 yılı içerisinde bu parkı hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Şehitler parkının karşısında şehrimizin sosyal ve kültürel tarihini yansıtacak olan Tarihi Kırıkkale Evleri inşaatımız devam ediyor, inşallah 2017 yılı içinde tamamlanacak”

 

3 KAVŞAK TASARLADIK

MKE lokal ve lojman inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini söyleyen Saygılı, “Emniyet Müdürlüğü Millet bulvarı tarafından 3x3´lük betonarme 2 adet bakslar ile bir geçit yapıyoruz. Bu alana 700 araçlık bir otopark yapıyoruz ve bu sayede de Karşıyaka, Yuva ve Selimözer Mahallelerine de ikinci bir yol açılmış olacak. Trafiği rahatlatmak adına ve şehrimizi ikiye bölen demiryolu için 3 adet kavşak tasarladık”

 

ŞEHRİMİZ YENİ BİR MEZARLIĞA KAVUŞACAK

“MKE Havuzlar, Karşıyaka, İtfaiye kavşağı.  MKE Havuzlar kavşağı inşaatı 15 güne kadar başlamış olacak. Diğer kavşaklar da 2017 yılında inşaat çalışması başlayacak. Şehrimizin bir mezarlık ihtiyacı vardı, yaptığımız bir çalışma sonunda kısa sürede şehrimiz yeni bir mezarlığa kavuşacak.  Diğer bir projemiz olan Bahçelievler Bisiklet ve Yürüyüş yolunu hizmete açtık. Bütün bu çalışmaların hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Sizden ricam görevinizi en iyi şekilde yapmanız” diye konuştu.

 

TEŞEKKÜRLER SAYGILI

Saygılı, Belediyede 30 yıl ve üzeri görev yapan personellere Belediye logosu olan yüzükleri takdim etti. BEM-BİR-SEN Kırıkkale Şube Başkanı Tuncay Bulut Sosyal Denge Sözleşmesini imzalamasından dolayı Sendika ve personel adına Başkan Saygılı´ya teşekkür ederek Kur´an-ı Kerim hediye etti.