Genç Yazar Yasemin Ağırman Sönmez memleketi Kırıkkale´de Fatih Ortaokulu´nu ziyaret ederek Şehit Emrah Pekdoğan kütüphanesine “His” ve “Her Şey Çok Güzel Olacak” isimli kitaplarını hediye etti. Yaşayan Şehit Kütüphaneleri kapsamındaki güzel ve anlamlı projeye destek veren Yasemin Ağırman Sönmez, Fatih Ortaokulu Müdürü Zahir Ayan, öğretmenleri ve personeli ile kitaplar üzerine sohbet etti.

Gençlik Merkezleri İç Anadolu Bölge Şampiyonası başladı Gençlik Merkezleri İç Anadolu Bölge Şampiyonası başladı

 

YASEMİN AĞIRMAN SÖNMEZ KİMDİR?

12.04.1980 Kırıkkale doğumluyum. Evlatları olmaktan gurur duyduğum ve haz aldığım anne babamın, 3 çocuğundan ortanca olanıyım. Abi ve kız kardeşe sahip olmanın şükrünü ve zenginliğini yaşıyorum. İlk, orta, lise ve üniversite eğitimimi Kırıkkale´de tamamladım. İşletme öğretmenliği, diksiyon öğretmenliği ve Metin yazarlığı gibi mesleklerde görev yaptım. İstanbul´da yaşıyorum. Okumayı, yazmayı, yazdıklarımı seslendirmeyi, yaşamayı ve yaşarken gözlemleyip yorumlamayı, insanlarla iletişim kurmayı seviyorum.                                                                 

Hislerin hayatımızda çok önemli bir yere sahip olduğunu düşünüyorum.  Zaman, olaylar, mekânlar değişse bile yaşanmış hislerin baki kaldığını düşünüyorum.                   

Halen bir kamu kurumunda çalışmaktayım. Evliyim;  ‘iyi ki´  dediğim bir insanın eşi ve dünya güzelimin bir erkek evladın annesiyim.