EĞİTİM ÇALIŞTAYI KAPANIŞ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Valilik Konferans Salonunda gerçekleştirilen kapanış programına Kırıkkale Valisi Dr. M. İlker Haktankaçmaz, İl Müdürleri, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile komisyon çalışmalarında görev alan üyeler katıldı. Programın açılışında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, katılımcılara teşekkür ederek, bu çalışma ile ortaya  çıkacak  sonuçların verimli olduğuna inandığını ve düşüncelerin  kağıt üzerinde kalmayacağını, bütün fikirlerin sonuna kadar takip edileceğini ifade etti.

 ÇALIŞTAY İLE HER ŞEY BAŞLAYIP BİTMİŞ DEĞİL

Daha sonra kürsüye davet edilen Kırıkkale Valisi Dr.M.İlker Haktankaçmaz ise,Çalıştay´da paylaşılan fikirlerin çok kıymetli olduğunu ve bu kıymetli değeri paylaştıkları için katılımcılara teşekkür etti.  Çalıştay boyunca ifade edilen görüşlerin titizlikle ele alınarak değerlendirileceğini vurgulayan Vali Haktankaçmaz, burada getirilen önerilerin, tespit edilen sorunların bir kısmının burada yapılacak çalışmalarla uygulamaya konulacağını, bazılarının ise ulusal düzeyde karar alınması gereken hususlar olduğunu belirterek şunları söyledi: “Çalıştay ile her şey başlayıp bitmiş değil. Bilahare daha ufak çaplı toplantılarda sizlerle birlikte çalışmaya devam edip olgunlaştırmamız gereken boyutları olacak. Daha önce görev yaptığım illerde ve ilçelerde bu kapsamda bir toplantı, bir fikir alışverişi olmamıştı. Burada eğitimin paydaşı diyebileceğimiz her kesimden temsilci var. Herkesi dinledik, buda çok ciddi bir gelişmedir. Çünkü her şeyden önce dinlemesini bilmek lazım, biz dinledik. İnşallah bundan sonra gerekli adımları en hızlı şekilde atma gayreti içerisinde olacağız. İnşallah yaptığımız bu çalışma, Kırıkkale´de eğitimin kalitesini bir basamak daha yükseltmeye vesile olacaktır.”

RAPOR VE SONUÇ BİLDİRGELERİNİN SUNUMU

Konuşmaların ardından her masa kendi alanında ortaya koyduğu rapor ve sonuç bildirilerini sundu. Katılımcılara Katılım Belgelerini ve çalıştaya destek olan  iş insanları Mehmet Kaplan ve İsmail Özkan´a plaketlerini takdim eden Vali Haktankaçmaz, çalışmalarından ve desteklerinden dolayı herkese teşekkür etti. Kırıkkale´nin gelecek yıllardaki eğitim vizyonunu belirlemek, eğitim ve öğretimde karşılaşılan sorunlara yönelik çözüm önerileri geliştirmek amacıyla “Eğitimde Yeni Vizyon Kırıkkale” Projesi kapsamında düzenlenen Çalıştay, rapor ve sonuç bildirgelerinin sunumunun ardından sona erdi.

Kırıkkale’de çiftçilere yüzde 60 hibeli tohum Kırıkkale’de çiftçilere yüzde 60 hibeli tohum

Haber Merkezi