HER GÜN ONLARIN

Mehmet Işıtan Özel Eğitim ve Uygulama Okulu tarafından Nur Camii Konferans Salonu´nda 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla program düzenlendi. Programda konuşan Telefoncu, 'Her gün onlar için feda olsun. Her gün onların ve ailelerinin günü olsun. Düzenlenen etkinlik dolayısıyla verdikleri emeklerden dolayı okulumuza ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederim.' dedi.

Türkiye’de büyük boykot kararı! Türkiye’de büyük boykot kararı!

ÇOCUKLARIMIZ HEPİMİZ İÇİN ÇOK ÇOK ÖZEL
Telefoncu, Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer´in Kırıkkale ziyaretlerinde verdiği müjdelerden birisinin de kente özel uygulama ilkokulu yapılması olduğunu hatırlatarak, 'Bizler de çalışmalarımızı hızlandırdık ve ilimizde çok güzel 36 derslikli özel öğretim uygulama okulu yapımına başlıyoruz. Öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimiz ile hepimize hayırlı olsun. Çocuklarımız her şeyin en güzeline layık. Bu çocuklarımız hepimiz için çok çok özel.' ifadelerini kullandı. Okul Müdürü Sami Yanık da günün anlam ve önemiyle ilgili konuşma yaparak davetlilere teşekkür etti. Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte öğrenciler tarafından birbirinden güzel oyun ve gösteriler sergilendi.

BÜYÜK İLGİ
Gösteriler, katılımcılar ve davetliler tarafından ilgi ile izlendi. Programa, Telefoncu´nun yanı sıra, Garnizon Komutanlığından Bakım Albay İsmail Coşkun, Müdür Yardımcısı Hamza Aygün, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Şube Müdürü Muhammet Yılmaz, Yahşihan İlçe Sağlık Müdürü Dr. Fatma Sönmez, Kırıkkale Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Ali Rıza Koçoğlu, Türk Eğitim-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Yücel Karabacak ile diğer davetliler ve veliler katıldı. Program, hatıra fotoğraflarının çektirilmesinin ardından son buldu. Haber: Ersin Atasayar