SİYASET 28.02.2021 14:36:59
Hep birlikte Kırıkkale için çalışacağız

Hep birlikte Kırıkkale için çalışacağız

Gelecek Partisi, Keskin İlçe Başkanlığı´nın birinci olağan kongresini gerçekleştirdi. Kongrede tek aday olan Şabab Yücel Gedikali, delegelerin oyunu alarak başkanlık görevine seçildi.

Gelecek Partisi, Keskin İlçe Başkanlığı´nın birinci olağan kongresini gerçekleştirdi. Kongrede tek aday olan Şabab Yücel Gedikali, delegelerin oyunu alarak başkanlık görevine seçildi. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği kongrede, parti odaklı önemli çalışmaların yapılacağı vurgusu yapıldı.

ELİMİZDEN GELENİN FAZLASINI YAPACAĞIZ

Gelecek Partisi İl Başkanlığı, kongrelerine start verdi. Keskin İlçe Başkanlığı´nın birinci olağan kongresi birlik ve beraberlik mesajlarının verilmesiyle gerçekleştirildi. Kongrede tek aday olan Şabab Yücel Gedikali, delegelerin oyunu alarak başkanlık görevine getirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını Başkan Gedikali yaptı. İl Başkanı Gülfem Betül Ekinci´nin davetiyle bu görevi aldığını belirten Gedikali, “Hep birlikte elimizden gelenin fazlasını yapacağız” dedi.

MÜCADELEMİZDEN ASLA VAZGEÇMEYECEĞİZ

İl Başkanı Av. Gülfem Betül Ekinci ise, “Gelecek Partisi´nin 4 kadın il başkanlarından biri olarak, ilk kadın ilçe başkanını atayarak bir ilke imza attık. Böylelikle çınarın gölgesindeki kadının Kırıkkale gibi, Keskin gibi baskıların yoğun olduğu bir bölgede siyaset yapabileceğini, teşkilatlanabileceğini göstermiş olduk. Kısa sürede kuruluşunu tamamlayarak kongresini gerçekleştiren ilçe başkanımıza çalışmalarında başarılar temenni ederim” dedi.

7 YIL İDAMLA YARGILANARAK HAPİSHANEDE KALDIM

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, “Ben Keskin´in Konur köyündenim. Ben bozkırın çocuğuyum, gece kondularda büyüdüm, ayakkabı boyadım, hamallık yaptım öyle fakülteler bitti. Sonra bozkırın çocuğu Ege´ye gitti. Hapishaneler gördüm, 12 Eylül´ü yaşadım. 7 yıl idamla yargılanarak hapishanede kaldım. Çıktıktan sonra bu Türkiye´de bütün siyasi parti liderlerinin talebidir. Ecevit, Menderes, Türkeş, Muhsin Yazıcıoğlu, Deniz Baykal. Hemen hemen hepimiz cezaevleri gördük.”

BİZLER DOĞDUĞUMUZ TOPRAKLARI ASLA UNUTMADIK

“Bozkırın çocuğu Manisa´ya gideceksiniz orada gençlik liderliği yapacaksınız üç dönem milletvekilliği, bir iktidar partisinin genel başkan yardımcılığı yapacaksınız çok zordur. Bizim mücadelemiz boz toprakların yeşermesi, boz topraklara umut olmaktır. Keskin´den çıkıp Manisa´ya giden bu kardeşinizi oradaki vatandaşlarımız kucakladılar” dedi. Adalet Politikaları Başkanı Avukat Ali Aydın, Dış İlişkiler Başkanı Emekli Büyükelçi Ümit Yardım, İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık ile Gelecek Partisi´nin üyeleri katıldı.

İLÇE YÖNETİM KURULU ASIL ADAYLAR

Şabab Yücel Gedikali, Adem Güler, Rıza Atakul, Mehmet Bekeç, Gülsüm Tek, Ercan Karalök, Selçuk Öge, Yaşar Yücel, Bingöl Uluyüz, Levent Barin, Verdi Aygül, Mevlüde Cundu, Aydın Baran, Kadir Diril, Murat Evice


Diğer Haberler

29.03.2024

28.03.2024

27.03.2024

26.03.2024

25.03.2024

23.03.2024

22.03.2024

21.03.2024

20.03.2024

19.03.2024

18.03.2024

16.03.2024