Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Kırıkkale Valiliği olarak yeni yılda ilimiz adına koyulan hedefleri gerçekleştirebilmenin, halkımıza daha fazla sosyal ve ekonomik imkânlar sunabilmenin gayreti içerisinde olacaklarını söyledi.

 

ACI VE TATLI ANILARI GERİDE BIRAKTIK

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, yeni yıl mesajında bulundu. Sezer, “Sevinç ve hüzünleriyle, acı ve tatlı anlarıyla bir yılı daha geride bırakırken, yeni yıla siz değerli Kırıkkaleli hemşerilerimle birlikte girmenin mutluluğunu yaşıyorum. Her yeni yıl başarının, güzelliğin, mutluluğun ümit edildiği, kardeşlik ve dostluk bağlarımızın pekiştiği, daha müreffeh bir hayata ulaşma yolunda yeni isteklerimizin filizlendiği bir yıldır. Yeni yılda ülkemizin kalkınmada daha ileri gitmesi, refah ve huzur ortamının devam etmesi en büyük temennimizdir”

 

Kırıkkale’ye sarı kodlu uyarı! Toz fırtınası geliyor Kırıkkale’ye sarı kodlu uyarı! Toz fırtınası geliyor

AZİM VE KARARLILIĞIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ

“Kırıkkale Valiliği olarak yeni yılda ilimiz adına koyduğumuz hedefleri gerçekleştirebilmenin, halkımıza daha fazla sosyal ve ekonomik imkânlar sunabilmenin gayreti içerisinde olacağız. Kırıkkale´mizin önüne yeni ufuklar açma, gelişimine ivme kazandırma konusunda azim ve kararlılığımızı sürdüreceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılı en samimi duygularımla kutluyor; 2019 yılının ülkemize, milletimize ve kıymetli Kırıkkaleli hemşerilerime sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum” dedi. Haber Merkezi