MKE KIRIKKALESPOR BAL LİGİNDE

İdman sonrası futbolculara tatlı ikramında bulunan MKE Kırıkkalespor Başkan Yardımcısı Nahit Günay, futbolcularla sohbet edip moral verdi. Futbolculara yeni sezonda başarı dileklerinde bulunmak üzere idmanı ziyaret ettiğini ifade eden Başkan Yardımcısı Günay, futbolculara yeni sezonda başarılar dileyerek 2016-2017 futbol sezonunun hayırlara vesile olmasını temenni etti.

MORALLERİMİZ YERİNDE

Sıcak havaya rağmen idmanların sıklaşması vesilesiyle futbolculara moral vermek için böyle bir ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Günay, “İkramımız olan bu tatlı, tatlı yiyip yeni ve tatlı şampiyonluklara vesilesi olması için ufak bir ikramımızdır” dedi. MKE Kırıkkalespor yönetimiyle futbolcuların abi kardeş ilişkisi içerisinde bu yıl gurubunda şampiyonluk ipini göğüslemek üzere mücadele vereceğini bildiren Günay, “Bu sezon Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan MKE Kırıkkalespor´da moraller yerinde.”

GURUBUMUZDAKİ TAKIMLARIN GÜCÜNÜ BİLİYORUZ

“Kendi sahasında sabah ve akşam olmak üzere iki kez çift kale idman yapan MKE Kırıkkalespor, yeni sezona en iyi şekilde hazırlanıyor. Konu hakkında gazetemize özel bir demeç veren MKE Kırıkkalespor Başkan Yardımcısı Nahit Günay, “Bu sezon çok zor bir sezon olacak. Grubumuzdaki takımların gücünü biliyoruz, bu yüzden de işi sıkı tutmak zorundayız” dedi.

Kırıkkale Demir Çelik Fabrikası personel alacak Kırıkkale Demir Çelik Fabrikası personel alacak

ZORLU TAKIMLARLA MÜCADELE EDECEĞİZ

Başkan Yardımcısı Günay, “Önceki gün gruplar belli oldu. Daha önce 3 lige çıkan, ancak tekrar Bölgesel Amatör Lige düşen Sivas Zarar Belediyespor ve 2 Sivas takımı, 3 Ankara takımı, 2 Kayseri takımı, 1 Nevşehir ve 1 Kırşehir takımı bizim grupta bulunuyor. Ancak biz de 24 Eylül´e kadar kendi sahamızda idmanlara ara vermeden devam edeceğiz.”

MASA BAŞI OYUNLARA ALET OLMAYACAĞIZ

“Hedefimiz, Bölgesel Amatör Lige yakışır bir takımla sahaya çıkmak ve mücadele etmek. Önceki yıllarda da yaşadığımız, kirli siyasi oyunlara asla müsaade etmeyeceğiz. Biz masa başı oyunların değil, gerçek gücünü sahaya çıkarak oynadığı futbolla gösteren bir takım olacağız. MKE Kırıkkalespor olarak her zaman futbolcularımızın yanındayız ve yanında olmaya devam edecek, yaptığımız transferlerle Bölgesel Amatör Ligde çok ses getiren takım olacağız. Bizi izlemeye devam edin” şeklinde konuştu.