GÜNCEL 3.06.2018 18:12:06
Hedefimiz, Cumhur İttifakının Başarısı

Hedefimiz, Cumhur İttifakının Başarısı

Seçim çalışmalarını sürdüren MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, “Çalışmalarımız son hızla devam etmektedir. Parti teşkilatımız ve milletvekili adaylarımız sahada gece gündüz çalışmaktadır. Hedefimiz, Sayın Genel Baş

 YILMADAN USANMADAN HALKIMIZA ANLATIYORUZ

Kırıkkale halkının Milliyetçi Hareket Partisine olan teveccühünün çok yoğun olduğunu söyleyen Baloğlu, “MHP olarak Cumhur İttifakını yılmadan usanmadan halkımıza anlatıyoruz. Ülkemiz son yıllarda çok büyük badireler atlattı. İç ve dış mihrakların ülkemiz üzerindeki oyunlarını bozmak için çalışıyoruz. Ülkemiz üzerinde bölücü hedefleri ve planları olanların oyunlarını Cumhur İttifakı olarak bozacağız” dedi. Cumhur İttifakı´nın, Türk milletinin ruh kökünden, tarihi hedeflerinden, milli kimliğinden, bin yıllık kardeşlik ve kader ortaklığından yüce bir umutla, yüksek bir ufukla ortaya çıktığını vurgulayan Baloğlu, “Cumhur İttifakı milletin ta kendisidir. Sahte ve sanal ittifaklar millete yabancı ve yalancıdır” ifadesini kullandı.

 

MHP, TÜRK DEVLETİNİN BEKASINI HER ŞEYİN ÖNÜNDE TUTAR

MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, sözlerine şöyle devam etti: “Sayın Genel Başkanımız, yıllardır ülkemizin en büyük sorunun terör ve bunun sonucu olan beka sorunu olduğunu anlatırken boşa konuşmuyordu. Bilge Liderimizin ne kadar haklı olduğunu, yıllardır PKK ve diğer terör örgütleriyle olan mücadelede verdiğimiz şehitler gösterirken, 15 Temmuz 2016 gecesi Türk Milletini ve Devletini topyekûn esir etmek isteyenlerin hain darbe girişimi karşısında bizler meşru ve seçilmiş hükûmetin yanında yer alıp Türk Devletinin bekasını her şeyin önünde tutan Milliyetçi Hareket´in bu davasına ne denli sadık olduğunu bir kez daha gösterdik.”

 

MHP, TÜRK MİLLETİNİN VE VATANININ BEKASININ TEMİNATIDIR

“7 Ağustos Yenikapı Mitinginin yeni bir birlik ve beraberlik ruhunun temelleri olduğunu cümle cihana anlatan Sayın Genel Başkanımız, bu ruhu 24 Haziran´da yapılacak olan seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı çıkarmayıp, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ı destekleme kararıyla ve ‘Cumhur İttifakı´ adıyla net bir şekilde ortaya koymuştur. “İnanıyoruz ki, Bilge Liderimizin emriyle ve özverili çalışmalarımızla Cumhur İttifakı başarıya uluşacaktır. Zira Milliyetçi Hareket Partisi Türk Milletinin ve vatanının bekasının teminatıdır.”

 

MHP´NİN TBMM´DE GÜÇLÜ OLMASI DEMEK, DAHA GÜÇLÜ, BİR TÜRKİYE DEMEKTİR

“Şu gerçek asla unutulmasın ki, Milliyetçi Hareket Partisi ülkenin bekasını her şeyin üstünde tutup bu ittifakın başarıya ulaşması için elinden gelen gayreti göstermektedir. Türk milleti ve Kırıkkale halkı unutmasın ki, Milliyetçi Hareket´in Türkiye Büyük Millet Meclisinde güçlü olması demek, ülkemiz üzerinde hain emeller taşıyan iç ve dış tüm mihrakları oyunlarının bozulması demektir. Milliyetçi Hareket´in Türkiye Büyük Millet Meclisinde güçlü olması demek, haksızlıklarla, hukuksuzluklarla ve adaletsizliklerle mücadele edecek bir sigortanın, bir anti virüsün varlığı demektir. Milliyetçi Hareket´in Türkiye Büyük Millet Meclisinde güçlü olması demek, daha güçlü, daha müreffeh, daha güvenli bir Türkiye demektir” dedi. Haber: Kenan KUZUCU


Diğer Haberler

29.03.2024

28.03.2024

27.03.2024

26.03.2024

25.03.2024

23.03.2024

22.03.2024

21.03.2024

20.03.2024

19.03.2024

18.03.2024

16.03.2024