Atalay açılışa katıldı

Başbakan Yardımcısı Atalay, ilk olarak Kırıkkale ? Kayseri karayolu 20`nci kilometresinde yapılan bir akaryakıt istasyonun açılışına Vali Ali Kolat, Ak Parti Milletvekili Ramazan Can, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, ilçe belediye başkanları ve il müdürleriyle birlikte katıldı. Daha sonra Atalay ve beraberindekiler Kırıkkale`ye geçerek burada işadamı Sadettin Saran tarafından yaptırılan Kırıkkale Yıldırım Beyazıt Ortaokulu Spor Salonu`nun açılış kurdelesini birlikte kesti. Atalay, törene katılan vatandaşlara hitaben kısa bir konuşma yaparak, `Sadettin Saran her zaman hayır faaliyetlerinde bulunuyor.

Daha fazlasını bekliyoruz

Bu toprağın insanları, kendilerine teşekkür ediyorum. Özellikle eğitim alanında hayırlı işler için hayırlı yatırımlar için ellerinden geleni yapıyorlar. Gençlerimize hizmet için, ülkemizin geleceği için onlarda eğitim alanını seçmiş oldular. Biz daha fazlasını bekliyoruz' dedi. Atalay, basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularına ise, bugün herhangi bir açıklama yapmayacağı yanıtını verdi.

Çok çok mutluyum

Kırıkkale Yıldırım Beyazıt Ortaokuluna yaptırılan spor salonun açılışında konuşan Sadettin Saran ise, `Bugün kendi memleketimde olmaktan çok çok mutluyum. Türkiye`de bugün bu 13`ncü spor salonumuz. Bugün sigaraya başlama yaşı maalesef ülkemizde 10, uyuşturucuya başlama yaşı ise 12. Dolayısıyla bunu engellemek ve şampiyonlar yetiştirmek için güzel ilimize faydamız olsun diye bunu yapıyoruz. İnşallah daha nicelerini açacağız' diye konuştu.