VALİ SEZER POLİSLERİ ZİYARET ETTİ

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Hürriyet Polis Merkezi ile İstiklal Polis Merkezi´ni ziyaret etti. İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu´nun da hazır bulunduğu ziyarette Vali Sezer, görev başındaki polislerle sohbet ederek başarılar diledi. Vali Sezer, Türkiye´nin neresine giderseniz gidin, emniyet teşkilatının hem fiziki mekân olarak, hem de araç gereç olarak imkanlarının çok daha iyi seviyeye geldiğini söyledi.

 

GÖREV EMANET
Polis merkezlerinin mahallelerde; hem bir caydırıcı güç, hem de şefkat ve merhamet merkezi olarak kapılarını herkese açması gerektiğini belirten Sezer şunları kaydetti: “ Çünkü devletin; vatandaşa emniyet ve güvenlik yönüyle yansıyan yönü, ilk irtibat noktasısınız.  Milletimizin bizlere olan güzel duygularını, güvenini boşa çıkartmamak lazım. Bu görevi bir emanet kabul edip, en iyi şekilde yerine getirmek lazım. Bu emaneti en iyi şekilde korumak, yerine getirmek, gelen insanlara iyi davranmak, kanunlar çerçevesinde hareket etmek zorundayız”

Kırıkkaleli Başkandan takdirlik hareket! Kırıkkaleli Başkandan takdirlik hareket!

 

BEYAZ MASA
“Polis Merkezleri, yeni bir anlayışla vatandaşlarımıza hizmet sunacak. Polis merkezlerimizi “ beyaz masa “ anlayışıyla hem fiziki mekan olarak iyileştirip, hem de burada görev yapan personelimizi, vatandaşa davranışları ve olaylara yaklaşımı yönünden eğiteceğiz. Gelen insan suçlu olabilir ama kanunların çizmiş olduğu çerçevede hareket edeceğiz, iyi davranacağız. Hata yapmayacağız, hata yapabiliriz ama bunda kasıt olmayacak. Bunlara dikkat etmemiz lazım “ dedi. Haber: Ahmet Özhan