Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Delice ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Her ziyaretinde halkla bir araya gelen Vali Yunus Sezer, halkın sorunlarını dinleyip, çözüm arayışı içerisinde bulunuyor.

 

VALİ SEZER DELİCE´Yİ ZİYARET ETTİ

Kırıkkale’de acılı anne 15 yaşındaki kızını arıyor Kırıkkale’de acılı anne 15 yaşındaki kızını arıyor

İlçe ziyaretlerine Delice ilçesini ziyaret ile sürdüren Vali Sezer´i, Hükümet Konağı önünde ilçe protokolü karşıladı. Karşılamanın ardından birlikte Kaymakamlık Makamına geçen Vali Sezer´e, Kaymakam Vekili Onur Alp Bıçakcı tarafından brifing sunuldu. Brifing çerçevesinde değerlendirmelerde bulunan Vali Sezer, belirlenen ihtiyaç ve sorunların giderilmesi yönünde gerekli hazırlık ve çalışmalara başlanılması talimatı verdi.

 

HALKIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Kaymakamlık ziyaretinin ardından İlçe Nüfus Müdürlüğünü ziyaret eden ve çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Sezer, Hükümet Konağı içerisinde bulunan Delice Cumhuriyet Başsavcılığını da ziyaret ederek Cumhuriyet Savcısı Faruk Şenol ve Cumhuriyet Savcısı Musa Ertuğ ile bir süre sohbet etti. Çarşı içerisinde bulunan esnafları da ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulunan Vali Sezer, bir kahvehaneye de uğrayarak vatandaşlarla sohbet edip, sorunlarını dinledi.

 

ÇOCUKLARA HEDİYELER VERDİ

Delice Ana Okulunu ziyaret ederek minik öğrencilerle de bir araya gelen Vali Sezer, çocuklarla yakından ilgilenerek oyuncaklar hediye etti. Delice İlçe ziyareti kapsamındaki son ziyaretini Delice Belediyesine gerçekleştiren ve Belediye Başkanı Turgut Özdem´i makamında ziyaret eden Vali Sezer´e, Başkan Özdem tarafından belediyenin yürüttüğü faaliyetler ve karşılaşılan sorunlar hakkında bilgiler verildi. Haber Merkezi